Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik ezek a hatalmas elvárások,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik ezek a hatalmas elvárások, a mostani (legtöbb) fiatal lány részéről?

Figyelt kérdés

Mostanában szinte mindenhol azt látni/olvasni,hogy a lányoknak igencsak megnövekedtek az elvárásik.

Amikor épp van szabadidőm,sokat olvasgatom a gyakori kérdéseket,és igencsak el szoktam csodálkozni!

A legnépszerűbb elvárásokat ki is emelném:

-ne legyen szegény,tök mindegy hogy én munkanélküli vagyok,illetve még tanulok,de legyen pénze,mert ciki ha a nő fizet,ez a pasi dolga legyen már.....

-ne legyen túl sovány,nem szeretem a sovány férfiakat,de kövér se legyen,nem egy medvével szeretnék járni

- a fogai rosszak?csináltassa meg,még ha nincs is pénze,ott a sztk,ahol sokszor kiszúrnak az emberrel,vagy addig egyáltalán ne ismerkedjen.....

-legyen tanult,ha nincs legalább érettségije,hozzám intelligens pasi illik......

- ne járjon el a hülye haverjaival sehová,maradjon itthon velem,és bámuljuk egymást,minek egyáltalán a haverokkal foglalkozni.....

- ha beteg vagyok,vagy dolgom van,ugyan miért menne el szórakozni,ha én nem szórakozhatok,akkor ő sem,maradjon itthon velem,és ápoljon,hiszen megfáztam.....

- ha hisztis vagyok,értse meg,hogy ez van,kezdeményezzen ő békülés terén!

-hogy képzeli hogy átugrott a haverjaihoz,és nem írta ki facebookon,illetve nem kérdezte meg hogy szabad e?

-miért néz meg minden nőt az utcán?ne tegye!megyek kirakok egy kérdést,hogy "megcsal e a párom?"

Vissza felé,mit tud nyújtani:

-főzni,takarítani?nem vagyok senkinek sem a házvezető nője,majd ha lesz gyerek,megtanulok főzni,takarítani!

-miért féltékenykedik?ha egyszer elmegyek szórakozni a barátnőimmel,elmegyek,miért kell mindent a tudtára adnom?nem az apám!

-mi az,hogy az étteremben egy nő fizesse a számla felét?

- miért kell nekem hívnom,ő nem tud minden 5 percben hívni mint én,és elmondani hogy szeret......?

Azt veszem észre,hogy sokan így állnak a dolgokhoz!

Tapasztalatok?

2013. jan. 27. 15:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
68%

Mi a gond a 25 éves nő hozzáállásával? Szíve joga. A férfi nem kisgyerek (vagy az?) akinek a szájába kell rakni a bébipapit. Ha az a leányzó eltartja magát, nem köteles még főzni is.

Vagy a férfi a munkája után mit csinál? :) Meg tudod nekem mondani? Vagy ő meg talán kimos, kitakarít? Mert akkor rendben.

2013. jan. 27. 15:47
 32/78 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező te most választ akarsz kapni a kérdésre vagy bizonygatni az igazadat??

Nyilván vannak ilyen felfogású nők mint amit felvázoltál,csak meg kell találni a normálisabb fajtát és kész.

2013. jan. 27. 15:47
 33/78 A kérdező kommentje:

A sok felháborodott kommentből ítélve azért igencsak igazam lesz :)))

Hisz mint szoktuk mondani,a legjobb védekezés,a támadás,ezt ugye mind tudjuk.

Nos,igazából ez az,amit nem értek,hogy miért nem lehet beismerni,hogy a mostani lányok igencsak furán működnek,tisztelet a kivételnek.

És amint látom a legtöbb válaszoló lány,ők nyilván maguk mellett fognak voksolni......mi lehetne ennél egyértelműbb?

Hogy 1+1,az 2?

2013. jan. 27. 15:48
 34/78 anonim ***** válasza:

Egyébként lehet olyan nőt keresni, aki nem akar házimunka megosztást. Jelzem: megosztást. Ahol mindkét fél egyenlően kiveszi a részét a dologból.

Keress olyan csajt, aki nem akar dolgozni, azt várja, hogy eltartsd őt egyedül. Egész nap rá fog érni főzni neked, mosni rád, stb.

De a tapasztalatok alapján, hidd el, nem éri meg jobban. Mellesleg valószínűleg kétszer annyi munkát kell vállalnod, így megcsalni is bőven lesz ideje unalmában.

2013. jan. 27. 15:49
 35/78 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azon vagyok felháborodva,hogy ha valaki feltesz egy nyamvadt kérdést akkor teljesen mindegy milyen válasz érkezik....ha nem egyezik 100%-osan a kérdező nézeteivel akkor az vagy hazugság,vagy lehetetlen.
2013. jan. 27. 15:51
 36/78 anonim ***** válasza:

Nem támad téged senki, csak mások a tapasztalatok.

A nők meg nem működnek furábban, mint régen.

Akkor csak egy út állt mindkét nem előtt. Férfiként vidéken túrd a földet, kapálj, kézzel szánts-vess (nincsenek gépek!), szalmát hordj, nyúlkálj a mocsokba. Most csinálod? Kíváncsi lennék!

Nőként gyereket nevelj, végezd a benti munkát.

Városon: nőként otthon élj, "úrihölgyként", ha van gyerek, neveld, főzz, moss, stb. Menj férjhez mielőbb. Férfiként pedig nősülj, mert hacsak nem jársz kuplerájba, házasság nélkül egy nő sem fekszik le veled. Hisz nem dolgozhatnak, eltartót kell találniuk.

Férfiként tartsd el a családot. Nincs választás. Ma már van. Ez pedig nem feltétlenül rossz.

2013. jan. 27. 15:51
 37/78 anonim ***** válasza:
14%
Minden nap látni ilyen kérdéseket és már unalmas! Igen a nők mindent elvárnak de szinte semmit nem adnak! Ami viszont egyre több alkalommal van itt gyakorin az az iskolázottság kérdése.Sok oka lehet ha valaki nem tanult tovább nem feltétlenül azt hogy hülye vagy nincsenek tervei a jövőben. Akinek meg diplomája van ne gondolja hogy egy ft-al is többet ér mint pl egy szakmunkás.
2013. jan. 27. 15:52
 38/78 anonim ***** válasza:

Úúúúristen :D lány vagyok, de jót mosolyogtam 1-2 résznél. :D De azt kell mondjam van benne egy két igazság. Pl rám a hisztis rész néha igaz, de alapjáraton megvagyunk, és végül beismerem én is hogy hülye voltam. A párom most fog érettségizni, vékony, nem gazdag, és elmehet a haverjaival szinte bármikor (távkapcsolat miatt). Persze azért elvárom, hogy azokra a hétvégékre ne csináljon programot haverokkal, amikor én megyek hozzá vagy ő jön, kivéve ha megbeszéljük hogy na akkor ma találkozunk a haverjaival, vagy az én barátnőmmel. Szerintem ez így korrekt. Bocsi, hogy nem teljesen a kérdésre válaszoltam.

17/l

39/78 anonim ***** válasza:
15%

"Egyébként lehet olyan nőt keresni, aki nem akar házimunka megosztást. Jelzem: megosztást. Ahol mindkét fél egyenlően kiveszi a részét a dologból."

A legtöbb nő nem akar. Egyszerűen büdös nekik a házimunka, és azt akarják, h az egészet a férfi végezze. Ja és persze lehetőleg tartsa is el őket.

40/78 A kérdező kommentje:

ma 15:52

Teljesen ezt tapasztalom....de kár volt igazat adnod,mert most jól le leszel pontozva :)

2013. jan. 27. 15:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!