Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik ezek a hatalmas elvárások, a mostani (legtöbb) fiatal lány részéről?
Mostanában szinte mindenhol azt látni/olvasni,hogy a lányoknak igencsak megnövekedtek az elvárásik.
Amikor épp van szabadidőm,sokat olvasgatom a gyakori kérdéseket,és igencsak el szoktam csodálkozni!
A legnépszerűbb elvárásokat ki is emelném:
-ne legyen szegény,tök mindegy hogy én munkanélküli vagyok,illetve még tanulok,de legyen pénze,mert ciki ha a nő fizet,ez a pasi dolga legyen már.....
-ne legyen túl sovány,nem szeretem a sovány férfiakat,de kövér se legyen,nem egy medvével szeretnék járni
- a fogai rosszak?csináltassa meg,még ha nincs is pénze,ott a sztk,ahol sokszor kiszúrnak az emberrel,vagy addig egyáltalán ne ismerkedjen.....
-legyen tanult,ha nincs legalább érettségije,hozzám intelligens pasi illik......
- ne járjon el a hülye haverjaival sehová,maradjon itthon velem,és bámuljuk egymást,minek egyáltalán a haverokkal foglalkozni.....
- ha beteg vagyok,vagy dolgom van,ugyan miért menne el szórakozni,ha én nem szórakozhatok,akkor ő sem,maradjon itthon velem,és ápoljon,hiszen megfáztam.....
- ha hisztis vagyok,értse meg,hogy ez van,kezdeményezzen ő békülés terén!
-hogy képzeli hogy átugrott a haverjaihoz,és nem írta ki facebookon,illetve nem kérdezte meg hogy szabad e?
-miért néz meg minden nőt az utcán?ne tegye!megyek kirakok egy kérdést,hogy "megcsal e a párom?"
Vissza felé,mit tud nyújtani:
-főzni,takarítani?nem vagyok senkinek sem a házvezető nője,majd ha lesz gyerek,megtanulok főzni,takarítani!
-miért féltékenykedik?ha egyszer elmegyek szórakozni a barátnőimmel,elmegyek,miért kell mindent a tudtára adnom?nem az apám!
-mi az,hogy az étteremben egy nő fizesse a számla felét?
- miért kell nekem hívnom,ő nem tud minden 5 percben hívni mint én,és elmondani hogy szeret......?
Azt veszem észre,hogy sokan így állnak a dolgokhoz!
Tapasztalatok?
Nem a kérdezőre, de hasonlókat olvasva mindig újra megtanulom értékelni a párom. :) Aki szeret, tisztel és felnéz rám.
Ez persze kölcsönös.
A főzéssel nincs gond, egyik nemnél se felháborító. Az a lényeg, hogy egyenlő legyen a munkamegosztás, mindenki azt tegye amit szeret és KÖLCSÖNÖSEN tiszteljék egymásban ezt. Ne szapulják a másik munkáját, ha pedig vannak dolgok, amiket egyik se szívesen végez, mindkettő tudjon önzetlenül vállalni egy részt mégis belőle.
Nálunk ez tökéletesen működik. :)
Már miért lenne felháborodva?
Értelmes emberek, meg lehet beszélni. A bevett gyakorlat pedig a mai napig az, hogy a feleség főz, a férj pedig a kinti dolgokat rendezi. De ez nem szabály, lehet rajta változtatni.
Akkor tartanám felháborítónak, ha a főzésen kívül bármit megcsinálnék, és ő tud is főzni, de hisztiből velem csináltatná. Na ilyen idiótával nem kezdenék, akinek a makacssága erősebb az eszénél.
Igen, de sok helyen már "kinti dolog" nincs is. Például gyakran hólapátolás sem. Ha pedig valami szerelősdi merül fel, hívnak szakembert. Bútorpakolás, hasonlók se fordulnak elő napi szinten.
Ezért csak az a házimunka maradt, ami régen a "női házimunka" volt. Ebben kell megegyezni. De ha mindkét fél jól áll hozzá, nincs ebből gond szerintem. :)
Nem szabad félreérteni egymást, ennyi. :))
Ennyi, meg kell beszélni.
Egyébként nem tudom nálatok hogy nincs kerti munka, én jobban utálom a kertet, mint a benti melót :D
Pl.en a parommal elek szinte mintha a ferjem lenne es a hazimunkat egyedül en vegzem,nem varom el töle hogy kezdjen neki porszivozni vagy ablakot pucolni viszont azt igen ha megyünk valahova ö fizessen.
Es szerintem ez minden normalis parkapcsolatba igy kellene hogy müködjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!