Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a hatalmas elvárás?
Ápolt vagyok, fodrászhoz járok,drága ruháim vannak, sportolok.
És a nőknek ez sem elég.
Többet nem tudok tenni.
Úgy értettem, hogy fiatalka vagy és naiv, hogy még azt hiszed minden lányt a külsőddel fogsz megnyerni. Nem véletlenül írta itt mindenki, hogy csak a külsőddel nem fogsz tarolni a lányoknál, ha amúgy meg lehet 2 értelmes szót nem tudsz velük váltani. (ezt most csak úgy írtam, nem látom, hogy viselkedsz előttük/velük)
Egyébként meg hány olyan srác van, aki külsőleg átlagos és mégis van barátnője, mert esetleg tud valami mást, amit te még nem.:)
Te is csak picsogni tudsz. Tudod miért nincs barátnőd? Mert süt belőled ez a mentalitás, hogy a csajoknak csak a Brad Pitt típusú faszik kellenek.
18 éves kis nyikhaj vagy, de úgy parádézol itt, mint aki már olyan qrva nagy élettapasztalattal bír. Mindeközben pedig szart se tudsz. :)
De te csak picsogj tovább, igazából minket egyáltalán nem érdekel a sorsod.
A velem egyidősekhez komolyodjak 18 éves léttemre?
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!