Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a hatalmas elvárás?
Ápolt vagyok, fodrászhoz járok,drága ruháim vannak, sportolok.
És a nőknek ez sem elég.
Többet nem tudok tenni.
Drága illatszereim is vannak, napi 2 órát boxolok, összesen 20 órát sportolok egy héten.
Tényleg mindent megteszek, hogy jobb legyen.
drága ruha = pazarolsz (még akkor is, ha megteheted), hagyod magad megvezetni
A magasabb ár nem mindig jelent jobb minőséget, tapasztalat. Nekem ez visszatetsző, ha valaki ezzel akar villogni, vagy ha ennyire átverhető, én ár-érték arány szerint vásárolok, sokszor ugyanazokat, amit mások drágán megvesznek, jóval olcsóbban (akár töredék áron), kevesebb pénzből szerzem meg, csak mert veszem a fáradságot és utánajárok.
Küldj egy képet.
Egyébként találkoztam olyannal, aki külsőre rendben lévőnek látszott, aztán amikor beszélgettünk, az már nem működött, nyafogott, a volt menyasszonyára panaszkodott, nem épp egy jó kezdés, meg úgy egyáltalán, kiderült, hogy teljesen más az értékrendünk.
Szerinted azért fodrászhoz járok, hogy lenyírja kopaszra?
Nincs tetkóm sem.
Én sem bírom, ezt a stílust.
Nem villogás, csak leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!