Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a hatalmas elvárás?
Figyelt kérdés
Ápolt vagyok, fodrászhoz járok,drága ruháim vannak, sportolok.
És a nőknek ez sem elég.
Többet nem tudok tenni.
2015. jún. 19. 09:40
21/96 A kérdező kommentje:
Minek, hogy írj egy sablonos "nincs gond veled"szöveget?
2015. jún. 19. 10:47
22/96 anonim válasza:
Én megmondanám a frankót, de ha nem akarod, akkor nem segítek.
23/96 anonim válasza:
Tudod, mi a gond veled? Nyavalygós vagy. Ez pedig kiül az arcodra is, meg sem kell szólalnod.
24/96 anonim válasza:
Milyen korosztályt tisztelhetünk benned kedves kérdező ?
25/96 A kérdező kommentje:
Leírtam sok mindent, bőven elég.
Belsőt most hagyjuk, nem arról szól a kérdés.
2015. jún. 19. 10:52
26/96 A kérdező kommentje:
18.
2015. jún. 19. 10:53
27/96 anonim válasza:
Jajjj, tudtam, hogy még nagyon fiatal lehetsz. :D Egyébként nagyon naiv vagy még, ha azt hiszed a külső a minden, de erre majd idővel úgyis rájössz. :)
28/96 A kérdező kommentje:
Nagyon fiatal?
Akkor várok még 20 évet, addigra hátha tetszeni fogok a tini korosztálynak.
2015. jún. 19. 11:00
29/96 anonim válasza:
Belsőt most hagyjuk, nem arról szól?
A külsőd valószínű rendben van..ezekután csak a belső marad. Csak a külsőd miatt senki nem lesz veled.
30/96 A kérdező kommentje:
Én utálom a külsőmet, de teszek érte, hogy jobb legyen.
De hát a nőknek minimum Brad Pitt szint kell.
2015. jún. 19. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!