Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg hatalmas elvárás, hogy valaki tudjon helyesen írni?
Figyelt kérdés
Soha nem jártam magyar iskolába, mégis próbálok mindig a legjobb tudásom szerint írni az anyanyelvemen.
Viszont ha egy fiúnak csapnivaló a helyesírása/szókincse, akárhogy néz ki, borzasztóan lehangol.
Akkora igény ez?
17L
2014. aug. 26. 21:05
1/15 anonim válasza:
Engem is iritál ha egy lány nem tud helyesen ìrni magyarul.
18/f
3/15 A kérdező kommentje:
Nem, Ausztriában élek.
2014. aug. 26. 21:08
4/15 anonim válasza:
Jaj nagyon tud zavarni. Ennek alap dolognak kellene lennie... Persze nagy ritkan egy-egy aprobb hiba nem szamit de a sulyos es allando hibak kiabranditoak.
5/15 anonim válasza:
Nézd, mostanában fog jönni az új helyesírás, vannak dolgok, amiket a szüleimnek másképp tanítottak, mint nekem, és van, amit most tanítanak másképp, mint anno nekem. Nekem annyi elvárásom van, hogy érthetően fogalmazzon, írjon, nem kell, hogy tökéletes legyen.
6/15 anonim válasza:
Én ráfoghatom a diszlexiámra.Mégis megpróbálok helyesen írni,bár sokszor nemnsikerül.Mondjuk ez nem itt,hanem kézírásnál látszik.
7/15 anonim válasza:
szerintem ez alap, hogy valaki helyesen írjon az anyanyelvén. bár az én helyesírásom sem tökéletes, de azt hiszem az én esetemben (ami hasonló a kérdező helyzetéhez) elnézhető 1-2 hibácska
8/15 A kérdező kommentje:
Persze, hogy változik, de szerintem hallani is, hogy mikor van szükség rövid, vagy hosszú magánhangzókra, mikor -ban, és mikor -ba...a szókincs pedig szerintem olvasottság, intelligencia kérdése.
2014. aug. 26. 21:12
9/15 anonim válasza:
Akkor átvitt értelemben a hülye fijúk bosszantanak?
10/15 A kérdező kommentje:
Igen, a "hülye fiúk" :D
2014. aug. 26. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!