Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas bűntudatom van, nem azért mert megbántam, hanem azért mert élveztem, szerintetek mit tegyek?
Ha ilyen helyzetben lennék, én mindenesetre többször már nem házasodnék.
Nincs azzal semmi gond, ha valaki egyedülálló, és lelkiismeretfurdalás nélkül szeretkezhet azzal, akivel éppen szeretne.
Ha a férjed nem a barátjánál, hanem a kolléganőjénél töltötte az éjszakát, akkor "kvittek vagytok".
Idegenektől kérsz tanácsot azzal kapcsolatban, hogy elhagyd-e a férjedet, mert "ha lehetne, újra megtennéd", amit a múlt héten.
Felnőtt nő vagy. Ha tudnád, hogy a férjed érez így fél évvel az esküvőtök után, te mit szeretnél?
Osztom 2. válasznak az első részét, miszerint ha ilyen hamar megcsalt , az mér régen rossz!
A tanácsom pedig, mond el a férjednek , hagyd ott, és éld az életet! Még csak 22 éves vagy előtted az egész élet, ráérsz majd házastársat keresni! Addig matadj , a rendes kapcsolatoknál, mert ha esetleg az lesz a vége , mint a férfje(i)ddel , azt a parasztot még simán dobhatod , nem kell a az ügyvédhez rohangálni! :)
Hála a jó égnek itt nem a sógor volt, aki vigasztalt.. :DD
Amúgy úgy veszem le a leveledből, hogy döntöttél és csak megerősítésre vársz, Te érzed, hogy hogy jobb neked, mérlegelj, és dönts, mert ez a megcsalósdi elég szomorú..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!