Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy darab, sőt hatalmas, robosztus fiúként az idősebb nőknél lehetne talán esélyem?
nem szeretem az ilyen alkató pasikat pedig 40 vagyok !
ez nem a kortól függ !
":S akkor milyen alkat a nyerő?"
arányos, nem túl magas, átlagos alkat, pici pocak nem gond,
Arányos,nem túl magas,átlagos...ez alatt mit értesz?
Milyen magas?Mitől arányos?
hmm mivel én 162cm magas vagyok
valahogy túl nagy és magas lenne pl a fentebb irt 190es pasas vagy te !
csak tudod ez a : drágán most csókolózunk vagy dugunk? nem jön be :-)
" Karakter és személyiség kell, nem a testen múlik minden,"
ezzel egyet értek,
ellenben nem tudok mit kezdeni egy nálam majd 40cm magasabb és dupla tömegű pasival
egyszerűen számomra nem izgalmas a pasi, rossz érzés h fölém magasodik és én nőnek és nem kislánynak akarok érezni magam egy pasi mellet !
Valószínűleg csúnya vagy, az lehet a probléma.
Van olyan haverom, aki 192 cm mellé 112 kg, viszont jóképű gyerek, az utcán 10-ből 8-9 lány megnézi
(barátnője is van, majdnem minden lány bepróbálkozik nála akivel valamilyen kapcsolatba kerül...)
a normális gondolkodású lányoknak, hidd el, hogy nem a kis gizda páwa gyerek jön be. :D nekem sosem tetszettek. jó, nyilván, ne is a 150 centis 45 kilós lányok között keresgélj, mert látod, van már itt is egy, aki mondta, hogy fóbiája van a magasaktól.
viszont én nem egy alacsony lányt láttam már a környezetemben is magas, nagy termetű srácokkal. általában a lányoknak-nőknek is a náluk nagyobb srácok jönnek be, és manapság egyre több a magasabb lány is.
én mondjuk 180 cm vagyok kb, szóval a hozzád hasonló alkatú srácok jönnek be, nem az alacsony, arányos alkatúak, vagy mit írtak itt korábban. :D
várj valaki korodbelire, biztos, hogy előbb-utóbb találsz olyat, akivel kölcsönös a vonzalom, de ne a plázapi***k közt keresgélj azért:) az idősebb nőket hagyd meg az idősebb férfiaknak.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!