Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért nincs barátom, mert túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nincs barátom, mert túl magasak az elvárásaim? 17L

Figyelt kérdés

Annyit szeretnék, hogy magasabb legyen nálam (160 centimmel nem kihívás), ápolt, nem hú-de-divatos, hanem ízléses, egyedi legyen a külseje. (Már ez nagyon nehéz.)

Legyen tájékozott a világ dolgairól, jó humora és nagyon jó lenne, ha érdekelné a művészet, még jobb, ha együtt rajzolgathatnánk.

Annyira ritka egy ilyen 17-21 éves fiú?

2014. aug. 20. 17:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
Itt mijdenki ilyen hajrá,priviiii
2014. aug. 20. 17:49
 2/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, nem nagyok az elvárásaid. Majd lesz olyan aki végül hozzád való és megfelel ezeknek. :)
 3/22 anonim ***** válasza:
77%
Biztos hogy tucatnyi ilyet ismersz csak nem veszed őket pasiszámba.
 4/22 anonim ***** válasza:

Hát nemtom...

Az ízléses és egyedi külső mit is takar?

A művészet különösebben nem izgat, de azért inkább megtűröm, mint sem, a rajzolgatás nem vonz különösebben.

Ja és 21 már rég voltam...

De a többi az megvan :D

2014. aug. 20. 17:50
 5/22 A kérdező kommentje:

Egyet ismerek, meleg.

A külső pedig tényleg nem nagyon érdekel.

6/22 anonim ***** válasza:
24%
Magasak...
 7/22 anonim ***** válasza:
Én kiestem, mert nem szeretek rajzolni csak fotózni.
2014. aug. 20. 17:51
 8/22 anonim ***** válasza:
73%
Skinhead elég egyedi ? ;)
2014. aug. 20. 17:52
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Azon kívül hogy legyen olyan jóképű hogy észrevedd,tényleg mindegy.

Vagy túl csendesek.

Ha TÉNYLEG nem ismersz egy ilyet sem akkor gondolom a vilag legprolibb helyén lakhatsz.

2014. aug. 20. 17:52
 10/22 anonim ***** válasza:
96%
Pont azért nincs mert megszabod, hogy külsőre egyedi legyen, de stílusra már bekorlátozod. Beleestél abba a hibába amibe a tinilányok többsége, hogy nem párt akar maga mellé, hanem egy "all in one" srácot aki tökéletes barát, beszélgetőpartner, partner, de mégis egyedi stb...
2014. aug. 20. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!