Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan "vádol" azzal a barátom, hogy túl álmodozó vagyok, és túl nagyok az elvárásaim a mai világban?
szerintem, ha ugy látjátok, hogy a suli után vennétek egy családi házat, de a hiteltörlesztésben nem vagytok biztosak, akkor kezdjétek panel lakásban..úgy is lehet még gyűjtögetni, amíg el nem érkezik az idő..a barátodat, pedig nyugtatgatsd..minél többször mondod neki, hogy nem hagyod el annál biztosabb lesz benne és(remélhetőleg) már nem fog annyit aggodalmaskodni..én mindenesetre szurkolok nektek
18L
Akkor most mi a kérdésed?
Egy átlagos, jó környéken lévő, család fogadására alkalmas lakást pl. Budapesten 10 millió alatt nem kapsz meg. Ha nincs ennyi, két opció marad:
1. Albérlet.
2. Hitel.
Ha utánaolvasol az interneten, akkor láthatod, hogy ezen két lehetőség között igazi vallásháború alakult ki. Ki az egyikre, ki a másikra esküszik.
Egyébként: szerintem teljesen egészséges ez a álmod, mi több, természetes. De nem egyszer, még előtakarékossággal együtt sem.
Szóval igen, komolyan, nagyon nehéz, ha nincs hátszél, vagy egy nagyon jól fizető állása legalább az egyik félnek.
hát van egy rap szám ezzel kapcsolatban..
leírom a lényegét:
nincs kiút, lent maradsz a porban.
magyarul:
igen.. kapálózhattok.. beleszülettetek mind ketten a porba, mint itt mi megannyian.. innét nincs kiút. csak nagyon nagyon nagyon ritka esetekben.
ne a nagyra törekedj hanem arra hogy a porban jól érezd magad.
Te a mai magyar valóságban élsz? :D
Épp most készül bedől több százezer svájci frankos hitel...
Igen a mai világban, rohadt nehéz fészket építeni!
Két opció van, ahogy előttem is írták:
Hitel
Albérlet
Vagy, nem tudom mit tanulsz, de fősuli után fogod kihúzol külföldre pasiddal, pár évig kint éltek s talán sikerülhet összegyűjteni rá a pénzt.
De miből akarjátok majd fent tartani? Erre is gondolj...
Mert MA itt az országban az árak meg a fizetések rohadtul nincsenek egy szintben.
Én nem gondolkozom saját lakásban, felesleges is. Nem akarom 20 évre rabosítani magam.
Szóval a fenti opció van, ha annyira akarsz lakást. Más nem igen.
1 millió forint semmire nem elég...
Egy sima panellakás is 6 millánál kezdődik.
Barátodnak igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!