Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nincs barátom, mert túl magasak az elvárásaim? 17L
Figyelt kérdés
Annyit szeretnék, hogy magasabb legyen nálam (160 centimmel nem kihívás), ápolt, nem hú-de-divatos, hanem ízléses, egyedi legyen a külseje. (Már ez nagyon nehéz.)
Legyen tájékozott a világ dolgairól, jó humora és nagyon jó lenne, ha érdekelné a művészet, még jobb, ha együtt rajzolgathatnánk.
Annyira ritka egy ilyen 17-21 éves fiú?
2014. aug. 20. 17:47
11/22 anonim válasza:
Kb. ilyen vagyok,csak idősebb...szerintem nem nagyok az elvárásaid.
12/22 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg elég proli hely.
A volt barátom sem volt abszolút Adonisz, idealisztikus férfi figura, mégis szerettem.
Igazából bohém fiúkról van szó, akikkel lehet sokat beszélgetni, és érdekli is őket amit mondok és van fogalmuk a dolgokról, véleményük, ilyesmi.
2014. aug. 20. 17:55
13/22 anonim válasza:
Az a baj, hogy az ilyen korú fiúk nem ennyire kifinomultak. Más dolgok kötik le őket. Az elvárásaid nem túlzóak, de kort tekintve szélesebb körben kellene nézelődnöd.
14/22 anonim válasza:
szerintem ezek nem túl nagy elvárások és ilyet találhatsz
15/22 anonim válasza:
Érdekelje a művészet, rajzoljon, legyen ízléses, és legyen egyedi a külseje? Ööö, hát azért ez így elég tömény. Ez olyan, mintha én egy lánytól elvárnám, hogy szeresse a videójátékokat, meg imádjon velem inni. Van 1-2, de alapesetben soha a büdös életben nem találsz.
16/22 anonim válasza:
Rám pont illik csak fiatalabb vagyok egy évvel.
17/22 anonim válasza:
Sajnos azt kell, hogy mondjam, manapság ez a 17-21 éves korúak körében igen is nagy elvárás, de csak azért, mert nagyon kevés ilyen van. Persze nem lehetetlen találni, de nem is olyan egyszerű. :) Persze majd biztos sorban jönnek azok, akik egyből magukra ismernek minden ilyen kérdésnél:D
18/22 anonim válasza:
Mondjuk azok közül, akiket érdekel a művészet sokaknak tényleg elég egyedi vagy legalábbis szokatlan külseje van, de ez egyáltalán nem biztos, hogy olyan, ami neked is tetszik, nem csak nekik. A kérdés az, hogy észreveszed-e őket és mit nyújtasz cserébe... bár ha találsz egy ilyet és elküldöd a magassága miatt, az szerintem nagy butaság.
19/22 A kérdező kommentje:
Igen, altalaban a muveszet iranti erdeklodes velejaroja ez a szokatlan kulso...ami nekem altalaban bejon. Es az, hogy magasabb legyen nalam, szerintem realis elvaras.
2014. aug. 20. 18:27
20/22 anonim válasza:
Nem igazán értem az összefüggést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!