Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar magának barátnőt, párkapcsolatot olyan ember, aki gyűlöli a nőket?
Kimondani az igazságot nem egyenlő a gyűlölködéssel:
Csak szerinted gyűlöli, mert neked könnyebb azt gondolni, hogy azért vannak valakinek fenntartásai a nőkkel kapcsolatban, mert gyűlöli őket.
Eléggé egybites gondolkozás.
Kerdezd a kovetkezoket.
mustafakalifa(papka)
ddevistator
blabla meg mar irt. :D
Feri,
én is a politika témában szoktam régebben nyomulni, tudod mire jöttem rá?
Azok a témák tele vannak fasiszta nácival, ezek a témák meg "öntudatos" igazi (és ál) feministákkal.
Pár éve lehet írtam volna erről egy tanulmányt, mert kiszúrja az ember szemét a két szélsőség.
Röhej, mert amíg a politikai témákban a jobbikos majmok pontoznak le, itt az álfeministák :) Rohadtul radikalizálódnak a kockák valami miatt. Nem arról van szó, hogy nem érdekli őket a valóság, hanem egyenesen NEM ÉRTENEK VELE EGYET. Mintha vélemény lenne az, ami ténykérdés. Komolyan mondom beszarok.
Koszonom, szoktam tukorbe nezni , hal 'istennek mindig jol nezek ki. :)
Tudom, hogy sok kocsog csaj van, en ertem is, hogy baromi nehez mostansag csajozni, de ez meg nem ok arra, hogy napi szinten itt froccsogjetek.
En is irhatnam, hogy jaaaaj nincs normalis pasi, mindegyik egy hulye, agyatlan barom akik csak f#x*szukkal gondolkodnak, megsem teszem.
Mert 1. Ki kivancsi ra? Sokakat nem erdekel, mas ember baja.
2. Nem szeretek altalanositani, se lenezo lenni masokkal(termeszetesen aki normalis velem is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!