Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet ebbe bele törődni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ebbe bele törődni bele nyugodni hogy nekem nem lesz soha párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Elegem van már hogy próbálkoztam sok nőnél semmi eredménnyel kedves voltam velük őszinte és ezt manapság senki se értékeli ,hogy bírom elnyomni ez a fájdalmat és beletörődni ebbe nekem nem lesz párkapcsolatom ? Trollok bunkók off

2015. jún. 12. 13:01
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Bocsi mivel töröltek valaki valamit így már #38 !
2015. jún. 12. 15:20
 42/46 anonim ***** válasza:
tüzelési időszakodban vagy kérdező?
2015. jún. 12. 16:57
 43/46 anonim ***** válasza:
Keress magadnak olyan célokat, amiket egyedül is teljesíteni tudsz, és ha nem sikerül, akkor csak te vagy a hibás. Sokkal korrektebb. Amikor az ember párkapcsolatot keres, akkor amíg nem szimpatikus az ember egy lánynak, addig ő hiába próbálkozik. Egy kapcsolat kialakításához, de még egy randi leszervezéséhez és megvalósításához is két ember kell. Sajnos még én sem találtam olyan lányt 28 évesen, akinek szimpatikus lettem volna (az esetek döntő többségében a kinézetem vagy az alacsonyságom miatt).
2015. jún. 12. 17:41
 44/46 A kérdező kommentje:

#42 te meg mi a .... beszélsz

#43 köszönöm normális választ örömmel tölt el hogy még néhány ember képes erre...és ezekre próbálok oda figyelni (ezzel nem akarom minősíteni senkit akik eddig bunkók voltak, ja de)

2015. jún. 12. 20:57
 45/46 A kérdező kommentje:
És még azt kifelejtettem remélem megtalálod az igazit de ahogy elnézzed a vérbeli lányok aki szerint mik vagyunk..... mit írogattak elég nehéz lesz....
2015. jún. 12. 20:59
 46/46 anonim ***** válasza:

Mi a helyzet, találtál valakit azóta, hogy kiírtad a kérdést?

Ha még aktuális, Neked és mindenkinek: nem lehet, és nem is kell beletörődni! Ne törődj bele!

Vidd feljebb a saját mércédet!

Ha a külsődet előnytelennek érzed, dolgozz rajta.

Legyél igényes, ápolt, ne legyen igénytelenül 1 centisre lenyirbált hajad, ne legyél ápolatlan.

Az alakon a legkönnyebb segíteni, de ne hidd, hogy minden csajnak a kigyúrtság kell, engem kimondottan taszítanak a kidolgozott izmok, nekem a vékony srácok jönnek be, de ízlés dolga, vannak barátnőim, akiknek a mackósabb pasasok tetszenek.

Belsőleg: legyél képben a világról, de ne akard ráerőltetni a véleményedet másokra, tudj beszélgetni, ezt úgy lehet, hogy sokat olvasol, műveltséget szerzel.

Persze, csak ha értelmes lányt keresel, műhajas szilikonszoliműkörömműsegg háromszögben élő "lényeknek" nem ez kell.

Mi van még, ne legyél agresszív, tudd kimondani, ha valami probléma van.

És még valami, ami nagyon taszító a legtöbb férfinél: felejsd el azt a tekintetet, hogy a baszáshiánytól villog a szemed...nem hiszik el a férfiak, mennyire taszító ez egy nőnek, aki nem csak ürítőnek plusz házvezetőnőnek akarja magát érezni. Nagyon szánalmas, amikor megismerkedsz valakivel, és két vagy három alkalom után már ott a türelmetlenség, hogy mikor üríthetsz bele a csajba, értelmes és értékes nőt taszít ez a hímállati attitud.

Az ember érdekeljen, jó és rossz tulajdonságaival együtt.

Ha mindez megvan, és nem esel bele abba a hibába, hogy egy kevésbé topmodell külsejű lányt - ahogy itt olvastuk, szemöveges, duci, nemtudommilyen - rögtön alulértékelsz, és kommunikációval egymásból többet hoztok ki, akkor máris nyerhetsz, így kell hozzáállni.

Remélem, segített!

2016. okt. 18. 00:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!