Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet ebbe bele törődni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ebbe bele törődni bele nyugodni hogy nekem nem lesz soha párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Elegem van már hogy próbálkoztam sok nőnél semmi eredménnyel kedves voltam velük őszinte és ezt manapság senki se értékeli ,hogy bírom elnyomni ez a fájdalmat és beletörődni ebbe nekem nem lesz párkapcsolatom ? Trollok bunkók off

2015. jún. 12. 13:01
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
24%
ma 13:45 te meg fogyatékos vagy! ki beszél itt nő gyülöletröl?
2015. jún. 12. 13:57
 22/46 A kérdező kommentje:
Én mindenre válaszolok most és utána remélem vége gyűlölködésnek én nem vagyok hazug nem vagyok hímsoviniszta, gyűlölködős férfi...... tisztelem másik nemet és mindenkit aki normális másikal én visszahúzódó vagyok és nehezen kommunikálok másikkal sokszor aláztak meg és velem valaki szemét azzal bánjak rendesen ?#2,#3,#4 ,#11,#12,#14,#15,#17.#19,#20 de ezekre válaszokra lehet normálisan válaszolni akik egyből elítélnek mindennek én feltettem egy kérdést és nem az állt benne PLS HORJATOK LE MINDEN SZARNAK MERT EZT SZERETNÉM ha nem tetszik kérdés mé nem tartod megmagadnak válaszod és külön köszönöm mustafa #8,#9,#10 értelmes válaszotokat zöld pacsi az ment és hálás vagyok amit leírtatok többi meg világ szégyenei elmehetek a .... mustafa és reménykedek megtalálod nagy őő-t és ne add fel úgy mint én reménytelennek látom egészet látod mi folyik itt külön köszönöm még egyszer válaszokat a feministáknak
2015. jún. 12. 14:00
 23/46 anonim ***** válasza:
44%

20as

dehogy, ezek nem "olyan" pasik. Azt sem tudják mi az a hímsoinizmus. Ők kiábrándult pasik. Biztos lehetsz benne, hogy bármelyik nő fenekét kinyalnák. Viszont nem állnak velük szóba, mert nem hozzák külsőre azt a szintet, amit kellene.

24/46 anonim ***** válasza:
68%

21.: miért lenne baj, hogy valakinek elvárásai vannak? Neked is vannak a nőkkel szemben elvárásaid, a nők is megtehetik ugyanezt. Senki sem akar önsajnáltató, cselekvésre képtelen embert maga mellé- te sem akarnál, akkor milyen jogon várod el, hogy egy nő akarjon?

22.: oldasd el a hozzászólásokat, van itt aztán nőgyűlölet rendesen.

25/46 anonim ***** válasza:
40%
az nem baj ha vannak elvárások mindenkinek van de ne olyan legyen amit nem lehet teljesíteni! és ez itt nem nő gyülölet kedves femináci ha nem társkeresési probléma e te nőböl vagy nincs agyad amivel felfogd
2015. jún. 12. 14:06
 26/46 anonim ***** válasza:
61%
25 Mi a kérdés? Nekem is vannak elvárásaim, de én azért megdolgoztam. A nők többségén pedig azt látom, hogy a semmire vannak elvárásaik. Szerencsésebb vagyok ezen a téren mint ezek a srácok, de ugyancsak vannak fenntartásaim a nőkkel kapcsolatban. Nem azért képzem magam, dolgozom, illetve teremtek egzisztenciát, hogy utána szabadon hiénázhasson egy nő. Márpedig nagyjából ez az ábra. Engem ez eléggé zavar.
2015. jún. 12. 14:11
 27/46 A kérdező kommentje:
Feminista banda el lehet innen menni tökéletességek még egyszer köszönöm a normális válaszokat és most már a feministáknak és a nő gyűlölőknek is üzenem be lehetne most már fejezni nem ??? Undorító amerre tart most a társadalmunk.
2015. jún. 12. 14:15
 28/46 anonim ***** válasza:
40%
én nem vagyok nő gyűlölő! mi abban a nő gyűlölet hogy leírom a panaszomat? semmi vagy bolond ez vagy troll
2015. jún. 12. 14:20
 29/46 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy rád céloztam ember ;) senkire se csak valamit kelet írjak hogy feministák is megnyugodjanak érted már ?
2015. jún. 12. 14:22
 30/46 anonim ***** válasza:
78%

A ferfiaknak talan nincsenek elvarasaik? Dehogynem! Ugyan annyi, mint a noknek es neha azokon se lehet valtoztatni. Pl. En nagymellu vagyok, es sok sractol megkaptam, hogy nekik a feszes, kicsi cicik jonnek be. Na most mit csinaljak, levagjam?

Vagy a magassag, vagy a punci kinezete, elorebb egy kerdezonek nem tetszik a lany mosolya. Vagy itt a hazassag. A no takaritson, fozzon, szuljon egy-ket gyereket, akiket minden szo nelkul ellat, de kozben maradjon nadszal vekony, legyen energikus az agyban es dolgozzon persze.

Akkor mirol beszelunk? Olyanok meg nem csak nokben vannak, akik szeretik lenyulni penzt a masik feltol...::D nagy tevedes.

2015. jún. 12. 14:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!