Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet ebbe bele törődni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ebbe bele törődni bele nyugodni hogy nekem nem lesz soha párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Elegem van már hogy próbálkoztam sok nőnél semmi eredménnyel kedves voltam velük őszinte és ezt manapság senki se értékeli ,hogy bírom elnyomni ez a fájdalmat és beletörődni ebbe nekem nem lesz párkapcsolatom ? Trollok bunkók off

2015. jún. 12. 13:01
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
20%
nehezen de ez van ezt kell elfogadni üdv a klubban! de nem mi vagyunk a hibásak ha nem a nők én erre már rájöttem
2015. jún. 12. 13:03
 2/46 anonim ***** válasza:
78%

Na és most jönnek ide az <50% os otthonülő, nőkre mutogató emberek fröcsögni, hogy a nők hibája minden.

Ha nektek ettől jobb lesz és ezt elhiszitek...

2015. jún. 12. 13:08
 3/46 anonim ***** válasza:
58%

Igen, alias papka, ugy van.

Meg lehetsz b*zi, vagy probalkozz a kulfoldi noknel. Sok szerencset.

2015. jún. 12. 13:08
 4/46 anonim ***** válasza:
53%
kivered mint eddig
2015. jún. 12. 13:09
 5/46 anonim ***** válasza:
64%

Őszintén? Szarok rá...

Nekem se jó de akkor se lenne ha itt zokognék hogy nincs csajom.

2015. jún. 12. 13:12
 6/46 anonim ***** válasza:
20%
miért ki a hibás? a nők az állandó elvárásaikkal amit nem lehet teljesíteni! de engem már nem érdekell van elég prosti
2015. jún. 12. 13:15
 7/46 anonim válasza:
82%
Most csak kicsit ki vagy akadva, de megertem. A kedvesseg es az oszinteseg ritka. Valosznu eddig rossz lanyoknal probalkoztal, es akkor jobb is hogy nem jott ossze. A lenyeg, hogy nem szabad feladni, az ido meghozza a megoldast. Eleg keveset irtal, hogy tudjak segiteni, de ha gondolod vedd fel velem a kapcsolatot priviben, es segitek.
2015. jún. 12. 13:19
 8/46 anonim ***** válasza:
25%

Hogyan? Nagyon nehezen.De el kell tudni fogadni,és utána egy fokkal könnyebb lesz,tapasztalat.

Bele kell szimplán törődni,más lehetőséged sajnos nincsen.

Régen még én is hittem a mesékben meg a szövegekben,hogy jajj majd úgyis lesz meg blablabla...

Aztán rájöttem hogy felesleges,mert nem igaz.

A nők felszínessége dominál manapság,csak a jóképűnek születettekkel állnak szóba,szóval ha nem születtél annak,akkor teljesen mindegy milyen tulajdonságaid vannak,teljesen mindegy mit csinálsz magyarul.És ez a szomorú,de hát ez van. :/

24/F

2015. jún. 12. 13:21
 9/46 anonim ***** válasza:
79%

Erőltetni semmit nem lehet. Ha meg nagyon nem bírod ezt a helyzetet akkor valami radikálisabb változásra van szükséged.

Lehet hogy vannak problémák, amiket te sem veszel észre magadban. Légy merész, és igyekezz ne mormotává válni.

Én is sok időzés után ugrottam neki az életnek, megérte:) De nem lehet csak a csajokért csinálni

2015. jún. 12. 13:26
 10/46 anonim ***** válasza:
52%

Ne védekezz ezzel a hülyeséggel, hogy sok a ribizli, meg nincsenek normális lányok! Dehogy nincsenek, ezt te is tudod. Csak valamiért nem kellesz nekik. Gondolkozz el, miért? A külcsőd előnytelen? Változtass, amin tudsz. Ápolt vayg, igényes, normálisan vagy felöltözve? Dolgozol? Kedves vagy, vicces vagy? Okos vagy? Ha nem, akkor változtass ezeken és ne a csajokat hibáztasd, mert sok szuper nő van, ám.

Ja és még valami: ha nem olyan suzper a külsőd, akkor ne is a szuper külsejű csajoknál próbálkozz, mert azoknak nem fogsz kelleni. Nem azért mert ribik, vagy szemetek, gonoszak, egyszerűen simán találnak jobbat. Próbálkozz a duccibb, szemüveges, kevésbé vonzó lányoknál, náluk nagyobb esélyed lesz. Ja, hogy ők neked nem tetszenek? Ez már a te bajod :)

2015. jún. 12. 13:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!