Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet ebbe bele törődni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ebbe bele törődni bele nyugodni hogy nekem nem lesz soha párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Elegem van már hogy próbálkoztam sok nőnél semmi eredménnyel kedves voltam velük őszinte és ezt manapság senki se értékeli ,hogy bírom elnyomni ez a fájdalmat és beletörődni ebbe nekem nem lesz párkapcsolatom ? Trollok bunkók off

2015. jún. 12. 13:01
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
81%

11.: sajnos hiába írod ezeket le nekik és hiába van igazad, észre sem fogják venni, mert ez a kérdés nem azért lett kiírva, mert a válaszoló tényleg tanácsot akar kérni, hanem azért hogy gyűlölködjön.

Én is kaptam a kérdezőtől az egyik kommentemre egy olyan levelet, hogy egy r.o.h.a.d.é.k felszínes vagyok, pedig csak annyit írtam le, hogy nem másokra kéne mutogatni.

2015. jún. 12. 13:31
 12/46 A kérdező kommentje:
Hát #12 elkeserítelek nem azért írtam ki és nem azé gyűlődjek szerintem nem én kezdtem gyűlőlködést hanem te !
2015. jún. 12. 13:34
 13/46 anonim ***** válasza:
86%

En oszinten rohadtul nem csodalkozom ezen. Nem reg mustafa kalifa, megirta, hogy szpjam le apam fszat. :D

Modt csodalkozol, hogy nincs nod? A prosti is fintorogva dog hozzad nyulni, baratom. :)

2015. jún. 12. 13:36
 14/46 anonim ***** válasza:
79%
De az miért lenne gyűlölködés, hogy megírom, hogy nem mindig az egész világra kell mutogatni? Én nem írtam olyat, hogy ro.hadék vagy.
2015. jún. 12. 13:37
 15/46 A kérdező kommentje:
#14 rád ki kíváncsi megmutattad értelmes ember mennyi innen ugy is manapság ez kell nőknek...
2015. jún. 12. 13:38
 16/46 anonim ***** válasza:
74%

Nekem is küldött privit. Kiscsibém, ne küldj nekem privit, írd itt le a véleményed :) Én nem fogok neked priviben válaszolni, az hiányzik nekem, hogy írd aztán a hülyeségeket folyamatosan.

A prividre a válasz: Ha még a csúnyácskább, ducibb, visszahúzódóbb csajoknak se kellesz, akkor tényleg baj van veled! Ne fröcsögj, változtass!!! MUtass egy képet, megmondom min! De mondjuk, ahogy elnézem a válaszaidat, nem a külsőddel van a legnagyobb baj, hanem a hozzáállásoddal. Azt írod kedves vagy, hát nem tűnsz annak :)

2015. jún. 12. 13:39
 17/46 anonim ***** válasza:
18%
ma 13:28 persze ha ennyi kéne nőknek már rég lenne a normális pasiknak barátnőjük ezt az hazug dumát ki veszi be? én nem ! nem hiszek a tündér meséknek amit ti itt elő adtok
2015. jún. 12. 13:41
 18/46 anonim ***** válasza:
77%
Es arra, meg ki, hogy naponta kiirja itt sok hulye a vilag fajdalmat, hogy "neki, soha nem lesz noje, bruhuu, de nem en vagyok a hibas". Ha no lennek, sem kellenetek nekem sem. Azert mert sz*rul csinaljatok, nem masok a hibasok.
2015. jún. 12. 13:43
 19/46 anonim ***** válasza:
82%
18.: de ti nem normális pasik vagyok, ne higgyétek már ezt! Ti alkalmazkodni képtelen, hímsoviniszta, gyűlölködős pasik vagytok.
2015. jún. 12. 13:45
 20/46 anonim ***** válasza:

"sok a ribizli, meg nincsenek normális lányok! Dehogy nincsenek, ezt te is tudod. Csak valamiért nem kellesz nekik. Gondolkozz el, miért? A KÜLSŐD előnytelen? Változtass, amin tudsz. ÁPOLT vayg, IGÉNYES, normálisan vagy FELÖLTÖZVE? DOLGOZOL? Kedves vagy, VICCES vagy? OKOS vagy? Ha nem, akkor változtass ezeken és NE A CSAJOKAT HIBÁZTASD, mert sok szuper nő van, ám. "

Kiemeltem, de ugye ez lenne a lényeg. Aki ezeket nem hozza, esélytelen. Pedig ez a minimum a nők szerint. Kérdezd meg kérdező, hogy ők cserébe mit kell teljesítsenek?

2015. jún. 12. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!