Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ebbe bele törődni bele nyugodni hogy nekem nem lesz soha párkapcsolatom?
11.: sajnos hiába írod ezeket le nekik és hiába van igazad, észre sem fogják venni, mert ez a kérdés nem azért lett kiírva, mert a válaszoló tényleg tanácsot akar kérni, hanem azért hogy gyűlölködjön.
Én is kaptam a kérdezőtől az egyik kommentemre egy olyan levelet, hogy egy r.o.h.a.d.é.k felszínes vagyok, pedig csak annyit írtam le, hogy nem másokra kéne mutogatni.
En oszinten rohadtul nem csodalkozom ezen. Nem reg mustafa kalifa, megirta, hogy szpjam le apam fszat. :D
Modt csodalkozol, hogy nincs nod? A prosti is fintorogva dog hozzad nyulni, baratom. :)
Nekem is küldött privit. Kiscsibém, ne küldj nekem privit, írd itt le a véleményed :) Én nem fogok neked priviben válaszolni, az hiányzik nekem, hogy írd aztán a hülyeségeket folyamatosan.
A prividre a válasz: Ha még a csúnyácskább, ducibb, visszahúzódóbb csajoknak se kellesz, akkor tényleg baj van veled! Ne fröcsögj, változtass!!! MUtass egy képet, megmondom min! De mondjuk, ahogy elnézem a válaszaidat, nem a külsőddel van a legnagyobb baj, hanem a hozzáállásoddal. Azt írod kedves vagy, hát nem tűnsz annak :)
"sok a ribizli, meg nincsenek normális lányok! Dehogy nincsenek, ezt te is tudod. Csak valamiért nem kellesz nekik. Gondolkozz el, miért? A KÜLSŐD előnytelen? Változtass, amin tudsz. ÁPOLT vayg, IGÉNYES, normálisan vagy FELÖLTÖZVE? DOLGOZOL? Kedves vagy, VICCES vagy? OKOS vagy? Ha nem, akkor változtass ezeken és NE A CSAJOKAT HIBÁZTASD, mert sok szuper nő van, ám. "
Kiemeltem, de ugye ez lenne a lényeg. Aki ezeket nem hozza, esélytelen. Pedig ez a minimum a nők szerint. Kérdezd meg kérdező, hogy ők cserébe mit kell teljesítsenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!