Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ebbe bele törődni bele nyugodni hogy nekem nem lesz soha párkapcsolatom?
31. Te hol élsz? Látom sok kisgyerek hülyeségét olvastad. Az a férfi, aki a punci kinézete alapján válogat, elég durva válogatási helyzetben lehet.
A nagy mell, kis mell meg izlés kérdése, de ezen aztán ugyancsak semmi nem múlik. De jól leírtad, hogy a nők mit gondolnak arról, mit kell nekik hozni. Semmit, csak azt, hogy legyen puncijuk, meg mellük, cserébe a féérfinak legyen stabil egzisztenciája, legyen humoros, legyen okos, mindemellett nem árt, ha magas, és jól is néz ki. Ezzel szemben amikor becuccolsz a férfihez, már azt is tehernek érzed, ha dolgoznod kell. Házimunka? Fenéket, helyette érzelmi zsarolás, körömfestés, vegyünkmáregykiskutyátferi satöbbi.
Tudom mi az feminizmus, fogadnék rá, hogy jobban mint te.
párkapcsolattal csak a gond van sokszor,keress lányokat szexre
egyébként nekem is megvan a véleményem a feminizmusról és sok sok lány sírva nevet mikor előadom és igazat ad :,D szerintem egy nő mindig is igényli a férfi irányítást
szóval erről ennyit :D akik itt harcoskodnak még nem láttak igazi férfit.
az itteni feministák akik folyton ezzel foglalkoznak hogy random embereket oktassanak
úgyan úgy nem találnak párt meg elveszett lelkek,meg valószínű nem egy szépségek :D és szintén csak gyűlölködnek.Akiket élőben két szóval rávennék az igazamra.
engem is nőgyűlölőnek tartanak,pedig élőben sok lány ismerősöm van és amolyan lelki társam már ha van lelkem.nem tudom...lehet eladtam régen,azért vagyok ennyire f***sza :,D
na de a lényeg sok srácnak van igaza attól hogy gyűlölködőnek tűnik :D és semmivel sem jobbak a fröcsögő rájuk köpködő kígyó feminácik.Akik szintén otthon ülnek,senkijük nincs,és vágynának egy jóképű intelligens férfira
de néha minden oldalban van igazság,az ott van mindenütt,egyedül annak nincs igaza aki engem lepontoz.....se itt se máshol :,D
:)
Igen tokeletesen igazatok van, ti vagytok a tokeletes egyedek, a termetes koronai. Sajnalom, hogy en az agyatlan mellel , meg puncival jarkalo noi kis sz*rcsomo, aki termeszetesen soha egy kisujjat sem mozditotta meg , es nem is dolgozott, csak ugy ide tevedt. Ne haragudjatok ezentul befogom a pofam es eletemet a negyfal kozott fogom tolteni, egyetlen szorakozasom gyanant a haztartast fogom vezetni. Emellett leendobeli uram s*ggenek fenyesre nyalasan fogok dolgozni amig elek. En csak erre vagyok jo ugyebar. Tovabbi szep napot, Ti Istencsaszarok.
"Ne haragudjatok ezentul befogom a pofam"
Köszönjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!