Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet ebbe bele törődni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ebbe bele törődni bele nyugodni hogy nekem nem lesz soha párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Elegem van már hogy próbálkoztam sok nőnél semmi eredménnyel kedves voltam velük őszinte és ezt manapság senki se értékeli ,hogy bírom elnyomni ez a fájdalmat és beletörődni ebbe nekem nem lesz párkapcsolatom ? Trollok bunkók off

2015. jún. 12. 13:01
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
15%
Amugy jo olvasni, ahogy dobaloztok a femminizmus szoval, nezzetek utana.
2015. jún. 12. 14:23
 32/46 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem csak arról van és nem mondtam azt hogy én külsőre megyek... de nézz már körül milyen válaszok ezek pls... és képzeld tudom mi a feminizmus nők jogaiért küzdenek de ennek van szélsőséges fajtái is ...de néz már meg azért mert én kijelentetem őszintén én csak egy rendes lányt szeretnék és alig van ilyen nézd már milyen válaszokat kaptam.....már mindennek le vagyok írva mint meg nem tudok magamról interneten ugye ;) ?
2015. jún. 12. 14:28
 33/46 anonim ***** válasza:
31 jól van kisanyám ülj bele 1 kád hideg vízbe mert látom az agyadra ment a meleg!
2015. jún. 12. 14:28
 34/46 anonim ***** válasza:
69%

31. Te hol élsz? Látom sok kisgyerek hülyeségét olvastad. Az a férfi, aki a punci kinézete alapján válogat, elég durva válogatási helyzetben lehet.

A nagy mell, kis mell meg izlés kérdése, de ezen aztán ugyancsak semmi nem múlik. De jól leírtad, hogy a nők mit gondolnak arról, mit kell nekik hozni. Semmit, csak azt, hogy legyen puncijuk, meg mellük, cserébe a féérfinak legyen stabil egzisztenciája, legyen humoros, legyen okos, mindemellett nem árt, ha magas, és jól is néz ki. Ezzel szemben amikor becuccolsz a férfihez, már azt is tehernek érzed, ha dolgoznod kell. Házimunka? Fenéket, helyette érzelmi zsarolás, körömfestés, vegyünkmáregykiskutyátferi satöbbi.

Tudom mi az feminizmus, fogadnék rá, hogy jobban mint te.

2015. jún. 12. 14:30
 35/46 anonim ***** válasza:
35 pontosan ahogy írtad! elvárások vannak de ha valamit nyujtani kell érte az már büdös akkor jönnek azzal hogy a férfi is vegye ki a részét a házi munkából! meg a mai világban a férfinak is tudnia kell főzzni! jah persze haza megyek a 12 óra munkából és még lássak neki főzzni meg takarítani hogy ne!
2015. jún. 12. 14:35
 36/46 anonim ***** válasza:
59%

párkapcsolattal csak a gond van sokszor,keress lányokat szexre

egyébként nekem is megvan a véleményem a feminizmusról és sok sok lány sírva nevet mikor előadom és igazat ad :,D szerintem egy nő mindig is igényli a férfi irányítást

szóval erről ennyit :D akik itt harcoskodnak még nem láttak igazi férfit.

az itteni feministák akik folyton ezzel foglalkoznak hogy random embereket oktassanak

úgyan úgy nem találnak párt meg elveszett lelkek,meg valószínű nem egy szépségek :D és szintén csak gyűlölködnek.Akiket élőben két szóval rávennék az igazamra.

engem is nőgyűlölőnek tartanak,pedig élőben sok lány ismerősöm van és amolyan lelki társam már ha van lelkem.nem tudom...lehet eladtam régen,azért vagyok ennyire f***sza :,D

na de a lényeg sok srácnak van igaza attól hogy gyűlölködőnek tűnik :D és semmivel sem jobbak a fröcsögő rájuk köpködő kígyó feminácik.Akik szintén otthon ülnek,senkijük nincs,és vágynának egy jóképű intelligens férfira

de néha minden oldalban van igazság,az ott van mindenütt,egyedül annak nincs igaza aki engem lepontoz.....se itt se máshol :,D

2015. jún. 12. 14:39
 37/46 A kérdező kommentje:
#37 Teljes mértékben igazat adok neked :D
2015. jún. 12. 14:52
 38/46 anonim ***** válasza:
58%

:)

Igen tokeletesen igazatok van, ti vagytok a tokeletes egyedek, a termetes koronai. Sajnalom, hogy en az agyatlan mellel , meg puncival jarkalo noi kis sz*rcsomo, aki termeszetesen soha egy kisujjat sem mozditotta meg , es nem is dolgozott, csak ugy ide tevedt. Ne haragudjatok ezentul befogom a pofam es eletemet a negyfal kozott fogom tolteni, egyetlen szorakozasom gyanant a haztartast fogom vezetni. Emellett leendobeli uram s*ggenek fenyesre nyalasan fogok dolgozni amig elek. En csak erre vagyok jo ugyebar. Tovabbi szep napot, Ti Istencsaszarok.

2015. jún. 12. 14:53
 39/46 anonim ***** válasza:
63%

"Ne haragudjatok ezentul befogom a pofam"

Köszönjük.

2015. jún. 12. 14:57
 40/46 A kérdező kommentje:
#39 érdekes egy nő vagy nem mondtam ilyeneket és látod milyen válaszokat adtak vagy adtál vagy tudja rák névtelenül könnyű pofázni ;) én sose külsőre mentem hanem belsőre külsőre annyi elvárásom van hogy figyeljen oda magára ezzel igen kilövöm kövéreket hogy mért mert le lehet fogyni én is az voltam és hoppá itt állok -15 kg nem lehetetlen de kiírok egy normális kérdést és ilyen válaszokat kapok.... röhely.... és most ne mondja azt hogy ne mutogassak egy nőre hogy igen is veletek is van gond nem csak velünk normális kérdést írtam ki és szélsőséges feministáktól kaptam már az oltáskákat :D
2015. jún. 12. 15:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!