Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok ilyen filléres dolgokon is fel tudnak akadni, annak ellenére, hogy sok minden más klappol?
Internetes társkeresőn (akinek ez nem tetszik és kritizálni akar az inkább ne írjon választ) megismertem egy kedves lányt,akivel elég sokat beszélgettünk és megvoltak a közös témáink.
Viszont egyszer a magasságom került szóba és kiderül,hogy 3 centivel alacsonyabb vagyok nála és meg is akadt a társalgás majd elköszönt és azóta nem is beszéltünk.
Nekem fontos a magasság, szeretem ha a férfi legalább 15-20 centivel magasabb nálam.
170 vagyok, úgyhogy ez olyan 185-205 körüli magasságot jelent.
Igen, 170 + 20 az éppen 205....
Jól látszik, hogy magasságra gyúrsz, nem IQra.
Legalább 15-20 centi.. ez egy alsó határt jelent, te nagyon okos. Hozzá megadtam a felső határt, amire mondtam is, hogy lehetne magasabb, de nem ismerek ilyet.
IQ bajnok..
Egy szóval nem mondtam, hogy nem fontos a belső és egy percig sem állítottam, hogy mindent a külső határoz meg.
Azért a 185+ magassággal nem mondhatnám, hogy nagyon leszűkítettem a kört. A többi külső tulajdonságról pedig fogalmad sincs mit gondolok, mert nem volt róla szó.
Annyira jó emberismerők vagytok, öröm nézni. :)
Jaaj ugyanmár ismerem a "fajtátokat" belőletek tizenkettő egy tucat, nézd már meg, kiegészítitek egymás szavait :) Tudja ezt a 2méter magas sportoló!atléta/bankár stb is, meg azt is hogy hatosával van utánpótlás.
Ezért is tudom, hogy szinte MINDÍG ugyanúgy jártok.
Szóval találkozunk ha elmultál 35 bébi :)
A társkereső erről szól. Az elvárások sokkal élesebben találkoznak a valósággal, ha beírod, hogy 179-189 cm, akkor a 178 centi magas profil már fel sem ugrik.
A való életben meg nem méricskél senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!