Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Visszatartó erő ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszatartó erő ha egy lány akit szeretsz és 18 éves kora ellenére még szűz?

Figyelt kérdés

Találkozgatok egy férfivel, aki nagyon is szimpatikus és nagyon jól kijövünk (a fiatalabb fiúkkal/férfiakkal sosem találtam meg a közös hangot). Egy idősebb barátommal beszélgettünk az ügyről, és ő azt mondta, hogy így közel a 30-hoz már nem szívesen venné el senkinek a szüzességét. Nem tudom ki mit gondol, de azért vagyok még ennyi idősen szűz, mert nekem több kell a szexhez mint egy szimpla bulis kaland.

előre is köszönöm a válaszokat!

2015. máj. 25. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
74%

kapuzárási pánikban szenvedő pali és apakomplexusos kislány találkozása, tökéletes

szerintem örülne neki nagyon, ha megtudná, hogy szűz vagy

2015. máj. 25. 19:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Ha ez is a helyzet akkor sem tudok ellene tenni semmit! :-(
2015. máj. 25. 19:14
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
akkor leírom még rövidebben: örülni fog neki
2015. máj. 25. 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék. (de nem ez lenne a mérvadó a kapcsolatot tekintve)

26F

2015. máj. 25. 19:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Értettem én! Köszi, az apakomplexusos dologra írtam hogy nem tudok ellene tenni!
2015. máj. 25. 19:18
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Én is 18 évesen vesztettem el, nem volt probléma. Szerintem annyi a lényeg, hogy ne húzd hónapokig. Ha már pár hete találkozgattok, akkor simán lehet, ez nem egy bulis ksland, szimpatikus neked, gondolom vonzódsz hozzá, nincs ami visszatartana. Csak mondd el neki előre, ne meglepetésként érje.
2015. máj. 25. 23:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Engem abszolút nem érdekel, szűz-e a lány vagy nem.

Persze ne legyen a város cafkája

2015. máj. 30. 18:10
 8/8 anonim ***** válasza:
30 éves a srác te pedig 18? Urmisten....
2020. okt. 8. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!