Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szűz lány igazán szerelmes lesz az egy életre szól? :
Akár, volt már rá példa, és nem is egy.
De közel sem ez a jellemző.
"... ha nem romlik meg a
kapcsolata akkor vele is maradha..."
Ha nem romlik meg nyilván!
Ha nem romlik el az autóm akár Párizsig is eljuthatok!
Gyerekek az élet nem fekete-fehér! Sokszor hoz furcsa dolgokat!
ha nem romlik meg a kapcsolat, akkor akárkivel akárhogy jött össze, élete végéig együtt maradhat. ez nem a szüzesség függvénye.
de a többi sem. ó, ha én még mindig abba lennék szerelmes, mint akibe szűzként először igazán beleszerettem... juj, főbe lőném magam :D azóta sokkal de sokkal értelmesebb és értékesebb emberekkel ismerkedtem meg, szerencsére magam is kicsit felnőttem és értem, talán bölcsebb is lettem, így sokkal könnyebb jól választani egy életre. :)
de persze, lehetséges. egyik barátnőm szűzen jött össze a (szintén szűz) barátjával, és már negyedik éve, hogy együtt vannak, minden szép és jó, lassan már az összeköltözés is szóba kerül náluk. bármi lehetséges. csak igen, ritka a dolog.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!