Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan vallottátok be valakinek, hogy szerelmes vagy belé, vagy hogy tetszik?
Sziasztok!
A legjobb barátom (lány) tetszik nekem, De szerintem én inkább szerelmes lettem belé...
Hogy mondjam el? Ti hogyan csináltátok, és mi lett a következménye?
Köszi. 15/F
Ezaz, hogy néha én sem tudom...
Több könyvben is utánna olvastam, meg neten is keresgéltem, hogy hogyan lehet különbséget tenni a szerelem és a tetszés között..
Inkább a szerelem, mivel hogyha belegondolok, le tudnám élni vele az egész életemet...micsoda olyan érzés ez, mint a nagy Ő. Tudom, az altalabban később jön, mint nálam, 15 évesen, de akkor is...
Hogy hogyan vallottam be en a fiunak?
Levelben,facebookon,versben,rajzban.Ertekelte a kreativitasom,de nem nagyon jott ossze...
Gondold at ezt,hogy tenyleg szereted e annyira hogy kepes legyel felaldozni azt a legjobb barat erzest (igy is lehet a legjobb baratod,de azert neki nem tussz majd panaszkodni rola,tanacsot kerni ha ossze vesztel vele stb),meg ha lesz valami koztetek,es szetmentek akkor egy nagyon fontos baratot,es a szerelmedet veszited el.Puhatold ki hogy tetszik e neki most valaki.En el tudnam kepzelni hogy egy bizalnas baratoddal megbeszeled hogy felelsz vagy mersz kozben direkt vele kelljen valami feladatot teljesitened (csok),hisz ha ettol benne megindulnak az erzesek akkor elkezd kozeledni,ha meg nem akkor meg, megprobaljatok elfelejteni:)
Remelem segitettem,drukkolok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!