Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha titeket jól megverne a csaj barátja (akire ráhajtottatok annak ellenére hogy tudtátok hogy van barátja) akkor leszállnátok a csajról?
igazából a gyerek folyton irogat a barátnőmnek és szerelmes belé. A barátnőm szerint ő csak egy barát és nem akar tőle semmit. De idegesít a hülye gyerek mert írja neki hogy "veled akarok lenni <3 <3" meg ilyenek.
Gondoltam szájon vágom már úgy alaposan.
Kisfiu vagy meg.
Aztan nehogy az legyen hogy teged vagnak szajba a vegen. Alaposan.
5 évvel idősebb vagyok nála már bocs...meg úgy 40 kilóval több, és nem éppen zsírból. Nem hinném hogy ő bármilyen veszélyforrás lenne rám nézve.
Csak idegesít hogy olyan szinten pofátlan és balfa-sz a gyerek hogy én szégyenlem magam helyette.
Én is bensőségesebb viszonyban vagyok egy pár lánnyal, mégsem akarok tőlük semmit. Van más jel, ami arra utal, hogy tényleg 'szerelmes belé'?
'Szájon vágás' előtt talán egy dumálás nem ártana, mert a végén egy agresszív baromként fogsz feltűnni. :D
ja akkor leszálnék a csajrol. de eleve nem értem miért írkál vki többször 1 kapcsolatban levő lányra úgy h nem reagál rá pozitívan.
csak gondold át h mennyire cimbik a csajoddal. mert ha jó haverok ak lehet nem kéne szétütni a gyereket. ha mégis levered ak csak hatásosan arcon küldöd, de ne törd el semmijét. nehogy fel jelentsen. Arrol nem beszélve h a környezeted ragozgatja hogy őrült vagy stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!