Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha titeket jól megverne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha titeket jól megverne a csaj barátja (akire ráhajtottatok annak ellenére hogy tudtátok hogy van barátja) akkor leszállnátok a csajról?

Figyelt kérdés
2015. máj. 10. 22:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

"rég nem bunyoztam már.."

Ja persze. Te meg soha az eletben nem bunyoztal, ocskos.

2015. máj. 11. 00:09
 22/30 A kérdező kommentje:

régen 2 hetente volt szétverve a pofám, dehogy nem bunyoztam már...nem szégyenlem hogy sokszor kiütöttek már, de azért én is néha egy két köcsögöt :)

de abban igazad van hogy ezzel csak magam alatt vágom a fát a csajomnál. Majd csak akkor verem szét az arcát a gyereknek ha elhagy a nőm, mert belátja milyen erőszakos vagyok.

Megpróbálok egy időre lenyugodni és nem bántani az öcsit, csak néha eszembe jut hogy miket ír a csajomnak és felmegy bennem a pumpa és olyankor nem lehet velem beszélni

2015. máj. 11. 00:12
 23/30 A kérdező kommentje:

Eléggé agresszív és forrófejű vagyok. Hamar felkapom a vizet és nem sokan tudnak megnyugtatni sajnos.

Utólag belátom hogy nem megoldás az erőszak, de mkor ideges vagyok ez tűnik a legegyszerűbb megoldásnak.

2015. máj. 11. 00:14
 24/30 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Jó úton haladsz afelé, hogy lesitteljenek. Felnőtt emberként egy kiskorút kiütsz, nem biztos, hogy füge lesz belőle. Ellenben elgondolkozhatnál, hogy ha a csajodat ilyen könnyen el lehet tőled csábítani, mint amennyire aggódsz, akkor megéri-e vajon a böri.
2015. máj. 11. 00:25
 25/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogyan győzhetném le a féltékenységem. Félek hogy ezzel fogok elrontani mindent. Valakinek valami tanács féltékenység ellen?
2015. máj. 11. 00:29
 26/30 anonim ***** válasza:

Onbizalom.

A feltekenyseg onbizalomhianybol fakad, es abbol a felelembol hogy elhagyhatnak.

Fogadd el hogy aki el akar menni azt el kell engedni.

2015. máj. 11. 06:23
 27/30 anonim ***** válasza:

Nem akarom védeni a kérdezőt! De miért őt támadjátok?

Van egy barátnője aki fontos neki. És van egy srác aki ezt tönkre akarja tenni a saját vágyai miatt! Alapból etikátlan amit tesz! Észnél vagytok? Ez olyan mint ha odammenék egy friss házzasokhoz hogy "hé bébi nekem nagyon a farkam! Szopj már a férjeddel nem foglalkozz".

2015. máj. 11. 08:32
 28/30 anonim ***** válasza:

Nem tamadjuk csak elmondjuk hogy idiotan viselkedik es gondolkodik. Ahogy te is, egyebkent.

" És van egy srác aki ezt tönkre akarja tenni a saját vágyai miatt! "

Nem akar o semmit tonkretenni, egyszeruen tetszik neki a csaj, es meg akarja szerezni maganak. Ez teljesen normalis.

"Alapból etikátlan amit tesz! "

Hogy micsoda? LOL. Figyelj, egy parkapcsolat nem arrol szol, hogy te osszejosz egy lannyal, aztan ranyomod a homlokara a billogodat, hogy o mar a te tulajdonod, es senki se merjen ranezni. Minden tovabbi nelkul lehet ismerkedni es lehet probalkozni. Ha nem tudod megtartani a parodat, akkor az nem a harmadik hibaja, ember! Udvozollek a valosagban.

2015. máj. 11. 08:52
 29/30 anonim ***** válasza:
Csak szerintem a csaj itt a hunyó? Úgy értem, ha nekem pl párkapcsoltatom van nyílván beszélek a pasi haverokkal, de aki többet akar azt elhajtom. Nem vagyunk egyformák az világos de szerintem akkor sem szép, hogy a csaj a viselkedésével egyszerre 2 pasit kínoz.
2015. máj. 11. 09:37
 30/30 Scav ***** válasza:
A csaj szereti, ha udvarolnak neki. Ő az, akinek meg kéne szakítania a kapcsolatot az udvarlóval.
2015. máj. 11. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!