Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha titeket jól megverne a csaj barátja (akire ráhajtottatok annak ellenére hogy tudtátok hogy van barátja) akkor leszállnátok a csajról?
Pont az ilyen felfuvalkodott nagyarcu kisfiukat szoktak ugy leverni mint vak a poharat.
Csak egy tipp: soha nem tudhatod hogy kivel allsz szemben.
Ha nem tudod megtartani a csajodat hoborges meg verekedes nelkul akkor az a te hianyossagod. Es azon nem segit a szajbavagas.
De pontosan tudom kivel állok szemben.
Próbáltam vele szót érteni hogy szálljon le róla...azt mondta hogy abba szerelmes akibe akar, és annak ír akinek akar.
A gyerek amugy egy 50 kilós 16 éves. halálvágya van bőven.
Nem akartam erőszakhoz folyamodni, csak még neki áll feljebb hogy hogy képzelem én hogy azt mondom hogy ne írjon neki. meg hogy ő így meg úgy...
".azt mondta hogy abba szerelmes akibe akar, és annak ír akinek akar. "
es milyen igaza van. Nem vagy sem a fonoke, sem az apja, hogy megszabd neki mit csinalhat es mit nem. Valamint a baratnod sem a tulajdonod.
"A gyerek amugy egy 50 kilós 16 éves."
Ismerek par ilyet szemelyesen, akikkel nem akarnal ujat huzni.
hogy képzelem én hogy azt mondom hogy ne írjon neki."
Valoban. Megis hogy kepzeled?
Most nem azért,de nem kéne verni a szerencsétlent. 16 éves könyörgöm. Hamar kinövi majd.
Viszont, ezzel a viselkedéssel magad alatt vágod a fát. Van valami feszkó köztetek a csajoddal? Vagy csak ennyire nem bízol benne?
Nem tudom miért véded őt annyira. Tán neked is ez a stílusod? más nőjére nyomulsz ezerrel?
Mert akkor meg tudlak érteni.
Csak az ilyen embereket utálom, hogy nincs bennük annyi gerinc, hogy tiszteletben tartsák hogy annak a lánynak barátja van és nem kéne belepofátlankodni mások életébe.
Ha nem tunt volna fel, teged vedelek :)
Amugy meg nem tudom hallottad-e mar azt a mondast, hogy csak az a no foglalt amelyiken fekszenek? Nem hiszem hogy te barkinek is megszabhatnad hogy beszelhet-e a baratnoddel, vagy irhat-e neki.
Valojaban egy onbizalomhianyban szenvedo, ijedos kisfiu vagy, aki ezzel a viselkedessel kompenzal.
Lehet önbizalom hiányos vagyok...az lehetséges...de hát most mit csináljak? rég nem bunyoztam már..igy meg lenne rá partner is :DD
mondjuk nem fair a dolog, de hát majd olyan csajt választ legközelebb akinek a hapsija egy sulycsoport vele.
Felvazolom a lehetseges forgatokonyveket:
- megvered, megijed, a csajod ugy nez majd rad mint egy hosre, te nyersz. Ennek a valoszinusege a legkisebb, kabe nulla.
- megvered, a csajod rajon hogy egy eroszakos barom vagy, raadasul mukodesbe lepnek az anyai osztonei, es a gyengebb vedelmere kel, teged otthagy, a csabito karjaiba omlik.
- Ugyanez mint fentebb, annyi kulonbseggel hogy a csajod szimplan elhagy mert egy eroszakos, feltekeny barom vagy.
Ezt lehet meg kombinalni azzal hogy megserul a srac, teged meg elovesz a rendorseg, esetleg te serulsz meg es a sracot veszi elo a rendorseg.
A helyzet az hogy ebbol igy te nagyon nehezen johetsz ki jol. Ha adhatok egy tippet: ne foglalkozz vele, ne gorcsolj azon hogy a csajodnak valaki csapja a szelet, ez teljesen termeszetes, az elet resze. Legy nyugodt es magabiztos. Ha a csajodat el tudja csabitani, akkor azt te semmilyen modon nem tudod megakadalyozni, a verekedessel, hoborgessel, fenyegetozessel, feltekenykedessel meg jol meg is gyorsitod a sajat bukasodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!