Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok ilyen filléres dolgokon is fel tudnak akadni, annak ellenére, hogy sok minden más klappol?

Figyelt kérdés

Internetes társkeresőn (akinek ez nem tetszik és kritizálni akar az inkább ne írjon választ) megismertem egy kedves lányt,akivel elég sokat beszélgettünk és megvoltak a közös témáink.

Viszont egyszer a magasságom került szóba és kiderül,hogy 3 centivel alacsonyabb vagyok nála és meg is akadt a társalgás majd elköszönt és azóta nem is beszéltünk.

2015. jún. 7. 18:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
7%
#8 Igen, az pár centi.. Aztán ha gyakran hord magassarkút, akkor már nem 3 centiről van szó, hanem 13-ról, és az már nem kevés.
2015. jún. 7. 18:51
 12/28 anonim ***** válasza:
27%
mert hazugak a nők azt hazudják non stop hogy nem számít a külső a belső fontosabb jah aki nem magas az nem férfi akkor mi ez ha nem külsőség? hazugok vagytok
2015. jún. 7. 18:57
 13/28 anonim ***** válasza:
58%

én pl sosem állítottam hogy a külső nem fontos :)

ugyanúgy van olyan pasi akinek kifejezetten alacsony csaj kell, hát azokkal nem fogok maximum összejönni, na bumm :D én is elfogadom, a pasiknak is el kéne.

2015. jún. 7. 18:58
 14/28 anonim ***** válasza:
74%

Nem olvastam a válaszokat. Szerintem 3 cm fenn akadni, hát.. Inkább örülj, hogy még az elején kiderült, nézd így. Nekem nem lenne gond 3 cm, bár már van párom. Sose ilyenek alapján döntöttem.

N

2015. jún. 7. 19:06
 15/28 anonim ***** válasza:
45%

de minek hord egy magas nő mondjuk 175 még magassarkút? nem akarok senkit megsérteni de szerintem az nevetséges.

180 alapból azt még nyújtózik :D férfiasnak tűnik tőle,főleg amelyik még nagydarab is na az a vége mindennek :D

szerintem egy két centi nem a világ egy férfinál

de férfi szemmel egy magas nő jóval kevésbé vonzó...akárhogy nézem

ti egy két centin kattogtok! értitek pár centin.

de most én aki a nőies nőket szereti igenis érvágás volt mikor a kiszemeltem kb 179 volt

kb trauma :D és lehet ez miatt személyes haragom,de igenis haragszom rá amiért magas :,D 10 évente mondom egy nőre jó ez igen megfelelne! erre haveromnak tűnik mellettem :D

na jó nem sértek meg senkit,de na :D

2015. jún. 7. 19:10
 16/28 anonim ***** válasza:
68%

mondjuk azért hord magassarkút mert szereti? jól néz ki benne? esetleg... :D

amúgy itt a különbség, én nem írtam lekezelő stílusban az alacsony pasikról, ellenben te elég bunkón írsz :) és nyilván én vagyok lepontozva :D

2015. jún. 7. 19:13
 17/28 anonim ***** válasza:
51%

170 vagyok, vékony csinos. A párom 195, sportoló, tehát elég masszív testalkatú. Hát ha felveszek egy magassarkút, akkor 178 vagyok és egyáltalán nem tűnik tramplinak.

NEked lehet, sokaknak meg nem, ahogy a páromnak sem, hiszen még így is jóval magasabb nálam.

Ő például nem kezd 170 alatt csajjal. Szerinte törpék.

És mint ahogy itt írták, mi nem beszéltünk lekezelően az alacsony pasikról, csupán annyit írtunk, hogy jobban bejön a magas. Míg te a sárga földig próbálod alázni a magas nőket, ahelyett hogy azt írnád, hogy az alacsonyabbak jönnek be, mert sokkal cukibbak. Pont.

papkka-nak meg azt üzenem, hogy számít a külső, és én mondjuk soha egy szóval nem állítottam az ellenkezőjét.

2015. jún. 7. 19:23
 18/28 anonim ***** válasza:
44%
Én nem vagyok magas, ha egy pasi nálam is alacsonyabb, az tényleg nem férfias. Ne mondja nekem azt senki, hogy férfiként tud tekinteni egy kb. másfél méteres emberre...
2015. jún. 7. 19:24
 19/28 anonim ***** válasza:
66%

jó nekem nem jön be :D szerintem magasság kérdése hogy jól néz ki benne egy nő.Ha túlmegy akkor nem.Erre írtam,van akinek igen igen jól áll.

dehogy írtam lekezelően....hagyjuk már

írtam is hogy nem akarok bántó lenni,olvasni kéne

fogd arra...:D

engem szeretnek azért nem vagyok lepontozva :,D

tőlem szidhattad volna mit bánom én o.o

2015. jún. 7. 19:30
 20/28 anonim ***** válasza:
50%
A 45% minden bizonnyal ezt mutatja. :)
2015. jún. 7. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!