Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok ilyen filléres dolgokon is fel tudnak akadni, annak ellenére, hogy sok minden más klappol?
Internetes társkeresőn (akinek ez nem tetszik és kritizálni akar az inkább ne írjon választ) megismertem egy kedves lányt,akivel elég sokat beszélgettünk és megvoltak a közös témáink.
Viszont egyszer a magasságom került szóba és kiderül,hogy 3 centivel alacsonyabb vagyok nála és meg is akadt a társalgás majd elköszönt és azóta nem is beszéltünk.
Igen, ez így szokott lenni.
Javaslat: ne állj szóba olyanokkal, akik 1 hónapnál régebb óta vannak fent az adott oldalon, mert ők "a tökéleteset keresik" ...
Nekem fontos a magasság, szeretem ha a férfi legalább 15-20 centivel magasabb nálam.
170 vagyok, úgyhogy ez olyan 185-205 körüli magasságot jelent. Nem tartanám kizártnak az ennél magasabbat sem, de olyannal még nem találkoztam. :)
hát ilyenek,bár nekem a magas nők groteszkek meg csúnyák,férfiasak.
mert ott van egy alacsony cuki lány,olyan édes,ölelgetni való
a magas meg,olyan mint valamelyik haverom :D
és egyszer volt egy szép lány de magas volt
és ez olyan szar :D szép arca jó a jelleme,de ránézel,és áhhhhh miezte? törpe járás oszt jó leszel
de na,számít,de nőknél ez sokkal idiótább dolog,mert nem mind 1 2 centi?
most férfiba az alacsony nem vészes,de egy magas nő sokkal csúnyább,megbámulósabb.....
Na tessék, van itt olyan férfi is, akinek szintén számít a nők magassága.
Nem mintha meglepődtem volna rajta, mert értelmes ember felfogja, hogy ez ízlés kérdése és van akinek számít, van akinek nem. Nemtől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!