Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interferencia kérdése:

Mit gondoltok arról, hogy nálam szinte kizáró ok, ha a lány az utcán nadrágként visel leggingset?

Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 12:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
89%
Pont nem érdekel a véleményed! Én egy 17 éves lány vagyok és szoktam hordani, és képzeld volt hogy megnéztek! De akinek nincs jó alakja az szerintem se hordjon.
2015. jún. 7. 14:49
 22/26 Missi_Key ***** válasza:
54%
az ízléstelenség is stílus..de mindkét irányból..szóval ha az elegáns és stílusos csajod, ha lesz ilyen, kidob az első szandál+zokni otthon féle megcsúszásodért..azért ne csodálkozz majd nagyon.
2015. jún. 7. 14:55
 23/26 A kérdező kommentje:
Missi_Key, neked mi bajod van? :D
2015. jún. 7. 15:06
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Ajjaj, de sok csaj sértve érzi itt magát :D elárulok egy titkot: A legtöbb pasi, ha meglát egy csajt az utcán egy olyan leggingsben, mely vékonyabb a kelleténél, és még a tanga is simán kirajzolódik erős napfényben, akkor elhihetiten, nem az fog eszébe jutni, hogy "szívesen megismerném, biztos tele lehet belső értékekkel", hanem, hogy "húúú,de megdu.gnám!!!"

..és mi a legviccesebb, és legszánalmasabb is egyben?!Az, hogy az ilyen csajok kb 75%-a sír, hogy nincs normális pasi, meg, hogy ők miért csak szexre kellenek a fiúknak.

A legtöbb fiú barátotok szerint nem gáz felvenni utcai viseletre? Hmm... nyugi,szinte garantáltan állítom, hogy meg akarnak fektetni :D

2015. jún. 7. 17:16
 25/26 anonim ***** válasza:
86%

aki annyira hülye hogy p@rnosztárnak akar öltözni délben a belvárosban is az megérdemli hogy megnézék és csak arra gondoljanak hogy.."úgy megd...nám"

normális nő nem visel ilyen olcsó és alpári ruhadarabot.

én télen szoktam felvenni (hideg ellen nagyon vastagot) de veszek felé mindig egy kötött térdigérő ruhát.

2015. jún. 7. 18:06
 26/26 Missi_Key ***** válasza:
84%
:D semmi. csak utálom a hímsoviniszta majmokat. bocs
2015. jún. 7. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!