Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy nálam szinte kizáró ok, ha a lány az utcán nadrágként visel leggingset?
Nem csak nálad,és ráadásul szerintem undorító is ilyet viselni.De most őszintén az ilyenek felvesznek olyan felsőt,amiből kilátszik az egész melle is,ebből a leggingsből a segge is kilátszik teljesen,ez egyrészt szánalmas és gusztustalan másrészt ízléstelen.Meg ha mindene kilátszik amúgy is,akkor minek vesz fel egyáltalán ruhát?Így is-úgy is látni mindent...
Harmadrészt az ilyenek vannak legjobban felháborodva ha megszólják őket érte,miközben valójában ők veszik fel ezeket,tehát ők okozzák saját maguknak...
Ja meg ilyenek csodálkoznak hogy a nőkkel milyen incidensek történnek,mikor valójában ők adják az okot,és látványt hozzá.Arról már nem is beszélve,hogy csak a legjóképűbbekkel állnak egyáltalán szóba,a többit meg durván elküldik melegebb éghajlatra...
"Mit gondoltok arról, hogy nálam szinte kizáró ok, ha a lány az utcán nadrágként visel leggingset?"
Pacsi.
12-es válaszoló: Köszönjük Emese :)))
Bár azt nem tudom hogy jön már megint ide az elutasítás, szöveget(kérdést) értelmezi mondjuk tudni kéne.
A kérdésre pedig. Sajna tényleg egyre jobban túlzásba esnek ezzel a dologgal, de szerintem az pláne nevetséges ha valami előnytelen alkatú csaj húz magára egy ilyet haspólóval. Önkritika nulla.
azt hogy ízlések és pofonok.
csak ne vágj nagyon savanyú képet ha egy lány szintén elvár majd tőled bizonyos öltözködési stílust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!