Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szörnyen unalmas lány hogy találhatna magának párt?
Figyelt kérdés
Nos rólam van szó. Csendes, szolid, tisztelettudó vagyok, aki nem jár diszkókba sem.2015. jún. 5. 12:54
1/11 anonim válasza:
És ezektől miért lennél unalmas?
2/11 A kérdező kommentje:
Mert eddig még egy fiú se bírta ki mellettem sokáig.
2015. jún. 5. 12:57
3/11 anonim válasza:
akkor itt más lehet a dologban ha nem bírnak megmaradni veled a pasik
4/11 anonim válasza:
Ez nem jelenti azt, hogy unalmas vagy. Én sem járok discoba mégis hosszabb kapcsolataim voltak
27/f
6/11 anonim válasza:
Ezektől még senki nem lesz unalmas. Például ha sokat olvasol az rengeteg téma alapja lehet, amik például engem biztosan lekötnének, bizonyára van valami hobbid is, esetleg eljársz sportolni vagy futni, amiket lehet közösen csinálni. Ha pedig mégsem lenne semmilyen hobbid, akkor találj egyet :)
7/11 anonim válasza:
ami azt illeti az unalmas lányok/fiúk találnak a legkönnyebben partnert. csak jól kinézni. pofátlanul magabiztosnak, sablonnak és gátlástalannak kell lenni. aki amit akar azt megszerzi magának.
aki meg másokra vár, mert meg akar ismerni valakit ahhoz, hogy tudja tényleg akarja-e őt...az mehet a francba
27 F
8/11 anonim válasza:
az ilyet könnyű irányítani,totális kontrollban :) ez az egyetlen előnye :) szerintem aranyos,ahogy bármit megtesz pironkodva,hmmm na igen ez a része bejön.
9/11 anonim válasza:
Nekem meg pont olyan barátnő kéne, mint amilyen te vagy. Akarsz a barátnőm lenni?
10/11 anonim válasza:
Ha TE keresel valakit akkor könnyen ha nem vagy bányarém. Férfiaknak kevesebb az elvárásuk ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!