Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem értem, egy-két lány miért...

Nem értem, egy-két lány miért nadrágként hordja a LEGGINGet?

Figyelt kérdés
Most hogy itt a hűvösebb idő, rengeteg lány gatyaként hordja ezt a cicanacit... egy csajt láttam, aki még jól is nézett ki benne, de könyörgöm, ez nem nadrág!! Miért nem tudnak felvenni hozzá egy hosszított felsőt?
2013. okt. 8. 18:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mert egymás után mennek. Ha ő így hordja, én is megtehetem elv alapján.
2013. okt. 8. 18:18
 2/14 anonim ***** válasza:
46%
Ott kezdődik, hogy leggingS. Amúgy meg az, ahogy a magyar név mondja, cicaNADRÁG. Szóval nyugodtan hordhatják nadrágként. Nem kötelező a hosszított felső. Igaz, ha dagi, akkor elég gusztustalan tud lenni, de ugyebár, még nekik is joguk van hozzá.
2013. okt. 8. 18:20
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Mert kényelmesebb, mint egy farmer. És mert mindenki azt vesz fel, amit akar. Ne korlátozz már másokat azért, hogy te esztétikailag kényelmesebben érezd magad.
2013. okt. 8. 18:21
 4/14 anonim ***** válasza:
3-as jól mondja. Én személy szerint azért szeretem, mert nem jár ki a szára a bakancsből, ellentétben a farmerral, és persze sokkal kényelmesebb.
2013. okt. 8. 18:29
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem akarok senkit se korlátozni, hogy ne vegyen fel cicanacit, de amikor bevág a pinájukba, a seggükbe, nem közönséges kissé?
2013. okt. 8. 18:36
 6/14 anonim ***** válasza:
44%
Jaj, én meg olyat is láttam, h csomóan pólóban mászkálnak, pedig x éve még az is alsóneműnek számított! Ez van, haladni kell a korral, nem ilyen piti dolgokon mérgelődni, mint egy zsémbes öregasszony!
2013. okt. 8. 18:39
 7/14 anonim ***** válasza:
Miért érdekel az hogy más mit hord mert tök mindegy ha neki úgy jó és úgy kényelmes nyugodtan... de hűvös időben tényleg nem a legjobb választás
2013. okt. 8. 18:42
 8/14 anonim ***** válasza:
35%

4-es vagyok.

Az már nem a mi hibánk, hogy sokan elhiszik, hogy a szuper sztreccs anyagából kifolyólag elég lesz a kisebb méret is. Én szeretem, ha picit lazább, főleg combtályékon, így sosem látszik át az alsónemű, a bevágásnak meg farmer inkább közelébe ér, mint a leggingsek.

2013. okt. 8. 18:44
 9/14 anonim ***** válasza:
22%
Nem nézem idegen nők p-náját, már bocs. Biztos bennem a hiba. Ha meg közönségesnek találod, az a te problémád, nem az övé.
2013. okt. 8. 18:48
 10/14 ívy1 ***** válasza:
33%
Nem mindegy neked? Ha valakinek látszik a hája,tevepatája,bugyija,az nem neked hanem a viselőjének ciki. Sok olyan lányt láttam akin jól nézett ki rövid felsővel,néha én is felveszem így.
2013. okt. 8. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!