Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem értem, egy-két lány miért...

Nem értem, egy-két lány miért nadrágként hordja a LEGGINGet?

Figyelt kérdés
Most hogy itt a hűvösebb idő, rengeteg lány gatyaként hordja ezt a cicanacit... egy csajt láttam, aki még jól is nézett ki benne, de könyörgöm, ez nem nadrág!! Miért nem tudnak felvenni hozzá egy hosszított felsőt?
2013. okt. 8. 18:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
30%
Nekem sem tetszik, de ha akarják hordják, nekem mindegy, nyilván csak ezzel tudják magukra felhívni a figyelmet. Amúgy vicces, mert általában a rossz lábú, rossz seggű nők erőltetik magukra, alig látok olyat akinek tényleg jól állna. De tényleg leggingS, a legging helytelen.
2013. okt. 8. 21:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint en fiukent,hordhatok bicajos vagy futonadragot is az utcan hezkoznapi viseletkent, mondvan mert kenyelmes!
2013. okt. 9. 06:39
 13/14 anonim ***** válasza:
47%
Azért, mert nincs szépérzetük! Cicanadrág, Leggings, ahogy tetszik, tök mindegy hogy nevezzük, de csakis hosszított felsővel, tunikával! Bár 15 évesen sok bakit elkövet az ember, de egy ízléses, igazi nő sosem hibázik ilyet!
2013. okt. 10. 00:41
 14/14 anonim ***** válasza:
2013. okt. 11. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!