Fiúk! Nektek milyen öltözködésű lány jön be?
Kifejtenétek légyszi? hippi/fekete/elegáns/lógós cuccok/dekoltázsos/rövid sortos/harisnya szoknyás/bő pulcsis/magassarkú/bakancs..
Tehát leírnátok légyszi hogy mi az az outfit ami nektek bejön? és kort is légyszi
Én emos-rockos vagyok,a saját stílusomhoz hasonló lányokat szeretem. :)
Magyarán,ne pakolja ki a melleit meg a valagát,ne legyen rajta annyi festék,mint a házunkon,és ha nem túl nagy kritérium,ne egy lotyóhoz hasonlítson.
Okádni tudnék az agyonsminkelt,miniszoknyában,mellmutogatós,haspólóban rohangáló ringyóktól ><
Nekem sokkal jobban bejön ha sportcopő van rajt,valami bőr csuklószorító,nyaklánc,valami nem túl feltűnő,de egyedi fülbevaló,netán gyűrű,farmerdzseki,csőnaci. ^^
És feketére festett köröm *____*
Röviden,a fiúsabb lányok.
Amit még nagyon utálok,az a piercing,meg a festett haj. Ha mondjuk egy része van csak befestve,az még tetszik,de amikor az egész,méghozzá mondjuk lilára,z már irritál. A piercing alatt sem a helixet értettem,mert nekem is van,pluszba bejön másokon is,de mondjuk egy monore számomra olyan,mint egy pattanás...
Számomra Ő no.1. csaj:
Meg ami azt illeti,egy kis goth beütés nálam plusz pont. :3
Tetszik a fekete/elegáns öltözködés, de számomra sokkal fontosabb, hogy ha velem jön el valahova egy lány, akkor viselje azt, amiben kényelmesen érzi magát. Persze a szakadozott, lógós ruháktól irtózom...
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!