Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék így ismerkedni, hogy ezt megírom a srácoknak és onnantól nem válaszolnak?
Úgy látom fairnek, hogy megírom netes ismerkedésnél, hogy eléggé duci vagyok, mert ugye élőben ez látszik, így el tudnak azok kerülni, akiknek nem tetszik ez, de itt nem látszik.
Egyébként járok edzeni, diétázom, igyekszem fogyni meg változtatni,szóval nem vagyok igénytelen magamra, hanem igenis teszek érte.
De amint megírom nekik, hogy duci vagyok, többet nem írnak, bármilyen jól elbeszélgettünk előtte. Ez olyan rosszul esik, kezdem teljesen elveszteni a kedvem, meg reményt, hogy létezik olyan férfi, akinek nem ez az elsődleges dolog...
részemről nem tudok többet hozzáfűzni, mint amit eddig írogattam. de most egy kicsit olyan vagy, mint azok a srácok, akik feljönnek ide, közlik, hogy a csajoknak csak a kigyúrt pasik kellenek, és onnantól bárki bármit tanácsol nekik, rögtön megkontrázzák.
Kíváncsi lennék, hogy mi az a nagy katasztrófa veled, de ezt már úgy tűnik nem fogom megtudni.
Hidd el ha neked mondaná valaki hogy szexelj egy 130- kilós férfival nem valószínű hogy téged is nagyon izgatna a dolog főleg ha te mondjuk átlagos súlyú lennél.
Valamilyen szinten testi vonzalom is kell és ha csak egy átlag magasságot nézünk nőknél 168 pl. és ehhez nagyon duci ami lehet akár kövér is 100 kg ott egyből nem tűnik vonzónak egy nő.
Majd halljuk a véleményed 42-es.
Hány kiló és hogy szerinted mégis milyen.
Menj egy héttel ezelőttre vissza a kérdésekben. Akkor minden kis fütyi itt sírt, hogy nekik már a szomszéd Náncsi néni is jó lenne, csak legyen valaki.
Aztán még kiderül, hogy a férfiakat érdekli a külső???
Mind: blown.
46-os: minden héten van egy tucat nő/férfi aki azon nyafog hogy nekik már mindegy, csak legyen párjuk.
A valóság az, hogy ők ugyanúgy válogatnak, ez csak az énképük része, hogy mindegy, hogy néz ki annyira magányosak, de amikor előkerül mondjuk egy elég alacsony srác, vagy egy molett csaj, akkor rögtön kiderül, hogy azért annyira azért mégsem mindegy (többségük kb a hollywoodi filmek csúnya embereire vágyik, amikor a híres szinésznőre adnak egy ronda szemüveget, meg összekócolják, és máris kész az iskola csúnya lánya :))
Utolsó: Azért, mert a társkeresőn pár éretlen 12 éves kiscsákó, melóban unatkozó geek vagy 60 éves vén kujon azon éli ki magát, hogy beszól mindenkinek, és minél sértőbbet, bántóbbat próbál mondani, még nem kellene önkéntes száműzetésbe vonulni, és örökre lemondani egy normális kapcsolat reményéről...
Ha nem jön be a társkereső, akkor pedig még millió helyen lehet ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!