Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék így ismerkedni, hogy ezt megírom a srácoknak és onnantól nem válaszolnak?
Úgy látom fairnek, hogy megírom netes ismerkedésnél, hogy eléggé duci vagyok, mert ugye élőben ez látszik, így el tudnak azok kerülni, akiknek nem tetszik ez, de itt nem látszik.
Egyébként járok edzeni, diétázom, igyekszem fogyni meg változtatni,szóval nem vagyok igénytelen magamra, hanem igenis teszek érte.
De amint megírom nekik, hogy duci vagyok, többet nem írnak, bármilyen jól elbeszélgettünk előtte. Ez olyan rosszul esik, kezdem teljesen elveszteni a kedvem, meg reményt, hogy létezik olyan férfi, akinek nem ez az elsődleges dolog...
Szerintem előnyösebb lenne, ha alakos képet küldenél magadról nekik, mintsem azt mondani, duci vagy.
Ilyenkor mindenki a legrosszabbra gondol, holott lehetséges, a valóságban nem is ennyire vészes a helyzet.
Nem értelek. Szerintem jobb, ha a randi előtt tűnnek el, mintha a randin látnának meg, és döntenének úgy, hogy nem vagy az esetük.
A múltkor megismertem egy lányt, küldött képet, és láttam, hogy nem az esetem, megmondtam neki őszintén (nem az alakjával volt baj). Ez így jobb, mintha titkolózol, és akkor sokkal később ér a csalódás.
És ebben a cipőben nem csak te jársz, és nem csak a molett nők, férfiaknál is rengeteg olyan dolog lehetséges, ami miatt a nők nemet mondanak, ez az élet rendje, nem lehetünk mások, mint akik vagyunk (ez tuti valami coellho idézet, csak nem tudom, hogy honnan kezdődik így nem rakok ki idéző jeleket :))
11.: igen, küldjek rögtön képet, mintha húspiacon lennék, meg még a derék meg a csípőkörfogatot is írjam meg... ez így rettentő megalázó
Tudom, hogy jobb, hogy randi előtt derül ki, csak annyira nagy csalódás és így akkor soha az életben senkim nem lesz? Egy mondatból megítélnek.
kérdező: milyen srácokra írsz rá? mármint sportos, jóképű pasikra, vagy átlagos szintén kicsit mackósabbakra?
Egyébként igen az ismerkedés 90%ban húspiac. Bármennyire is valaki belső tulajdonságai a fontosak, ha a külső nem jön be egyáltalán, akkor sajnos ritkán lesz kapcsolat, max friend zone.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!