Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetnek jó chat oldalak, esetleg facebook csoportok, ahol lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Társkereső oldalt erőltetettnek meg kicsit megalázónak is érzem, meg ahogy kivettem, oda tényleg sokszor csak szórakozni járnak oda a lányok nagyrészt. Szimpatikusabb lenne egy chat oldal, vagy hosszabb beszélgetés ahhoz, hogy elkezdjek megismerni valakit, vagy egy facebook csoport, de nem ez a "jelölj és lájkolom a profilképed" színvonal. Létezik még ilyen manapság? 24 F2015. máj. 23. 02:23
2/4 anonim válasza:
Szia!
Esetleg itt a gyakorin is lehet ismerkedni,
ha valaki a hozzászólásában szimpatikus
esetleg különböző csoportok a facebookon!
Minden jót és sok sikert kívánok!
3/4 anonim válasza:
"facebook csoport, de nem ez a "jelölj és lájkolom a profilképed" színvonal" Persze, ha a hobbiddal kapcsolatban, keresel valami facebook csoportot. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Hotdogot tudom, próbáltam is, de nem igazán vált be, ott is kevés a normális, szép lány, de még társkeresőkhöz viszonyítva talán itt válaszolnak a legtöbben.
Ezzel a hobbival kapcsolatos csoporton gondolkodtam, de a probléma az, hogy fiús hobbijaim vannak, fiús sportokat csinálok, és ott kevés a lány, de talán még ez tűnik a legéletképesebb ismerkedésnek, csak ott hogy írjak rá valakire, csak úgy jelöljem be?
2015. máj. 24. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!