Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki akar ismerkedni?
Figyelt kérdés
23/ L, Bp. Korombeliek írjanak.2014. okt. 11. 22:13
3/10 anonim válasza:
Bocs, nem. Van barátnőm. De majd mindjárt írnak a szingli pasik, akik élőben nem tudnak ismerkedni
25/F
6/10 poiu válasza:
Ne írj, mert csaknem 3 x 23 vagyok :-)
7/10 anonim válasza:
#3, ha van barátnőd, akkor miért vagy szerelem/szex kategóriában és miért nem vele? Nincs szükségünk arra, hogy az orrunkba dörgöld, hogy van barátnőd, így is elég nagy fájdalom, hogy nincs.
8/10 anonim válasza:
# 7 beszélj csak a magad nevében, nekem nem fájdalom, hogy nincs, addig okozott csak fájdalmat, amíg volt
9/10 anonim válasza:
"#3, ha van barátnőd, akkor miért vagy szerelem/szex kategóriában és miért nem vele? Nincs szükségünk arra, hogy az orrunkba dörgöld, hogy van barátnőd, így is elég nagy fájdalom, hogy nincs."
--> A barátnőm 2 napot itt volt nálam, tegnap ment haza, de most is beszélünk Facebookon. Itt pedig azért vagyok, mert szoktam fórumozgatni. Ne haragudj, de szerintem ti tehettek róla, hogy egyedül vagytok. Ha vennétek a fáradságot, hogy megtanuljátok hogy kell ismerkedni a lányokkal, akkor nem itt írogatnátok,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!