Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt minden fiú ismerkedni akar? Komolyan, már fárasztó
Figyelt kérdés
Kiírok egy kérdést, jön 50 privát üzenet, de van, hogy csak egy válaszomra is írnak priviben. Nagyon idegesítő már, ez nema badoo, meg love.hu meg tudom én mi :D2014. júl. 10. 18:30
2/16 KnightBalazs válasza:
Tényleg idegesitő... Igazad van :))
5/16 anonim válasza:
50 privátot még a legjobb lányok sem kapnak itt. Ekkora kamu kérdést! :) Ha pedig nem tetszik az oldal, böngésződ vissza gombjával hagyd el azt! Megértésedet köszönjük!
6/16 anonim válasza:
a mai adta remek lehetőségeket a neten is ki kell használni mindig minden körülmények között :) örüljetek inkább szingli lányok ;) akinek van kedved írhat nekem privibe;)
Budapesti 24-éves jóképű srác vagyok :) komoly kapcsolatot keresek elsősorban :)
7/16 anonim válasza:
Ha privátban írok egy választ azért van, mert nincs kedvem visszakeresni, hogy a kérdés írója mit reagál rá. De hidd el, hogy nem akarok kapcsolatot, mert esélytelen, hogy megfelelj az igényeimnek. :D
8/16 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy az oldal nem tetszik, az oldal maga tetszik, leírtam mi nem tetszik. Ha válaszolnak más priviben az is más dolog, de itt konkrétan a "szia ismerkedünk?" "küldesz képet" és egyéb levelekre gondolok.
2014. júl. 10. 18:36
9/16 anonim válasza:
Akkor ne válaszolj rá. De honnan tudod, hogy nem épp egy olyan ember, akivel tényleg jól éreznéd magad? :)
10/16 C0r3 válasza:
Valaki ismerkedni? xD Csak azért is ideírom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!