Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék így ismerkedni, hogy ezt megírom a srácoknak és onnantól nem válaszolnak?
Úgy látom fairnek, hogy megírom netes ismerkedésnél, hogy eléggé duci vagyok, mert ugye élőben ez látszik, így el tudnak azok kerülni, akiknek nem tetszik ez, de itt nem látszik.
Egyébként járok edzeni, diétázom, igyekszem fogyni meg változtatni,szóval nem vagyok igénytelen magamra, hanem igenis teszek érte.
De amint megírom nekik, hogy duci vagyok, többet nem írnak, bármilyen jól elbeszélgettünk előtte. Ez olyan rosszul esik, kezdem teljesen elveszteni a kedvem, meg reményt, hogy létezik olyan férfi, akinek nem ez az elsődleges dolog...
nézd, ez itt teljesen anonim, soha senki nem tudja meg, hogy ki írta... de legalább segítene képbe helyezni, hogy mi is az, amitől ennyire rettegsz te is, és szerinted a srácok is.
(amúgy engem jobban zavarna ez ismerkedéskor, hogy titkolózol, mint az, hogy esetleg molettebb vagy. ez így olyan, mintha rejtegetnél valamit, pedig itt például az anonimitás mögé bújva nyugodtan lehetnél nyílt, lehet, hogy kapnál valami épkézláb tanácsot).
Sokaknak nem jön be ha a lány duci. Viszont nagyon jól teszed, hogy le akarsz fogyni. Ha jó csaj lesz belőled írni fognak ne félj! Férfiember a farka után megy ez van...
22F
Nézd, kezdem azt hinni, hogy valami csinos nőies csaj vagy (esetleg némi énkép problémával), de ahogy előadod a srácoknak ők persze nem erre tippelnek.
Ezzel persze kiszűröd a felszíneseket, de másik oldalt lehet, hogy túl jól működik a szűrőd, és a végén nem a normálisak fognak átcsúszni rajta, hanem valami olyan alak, akivel más a probléma, esetleg senki...
Én meggondolnám a helyedben, hogy ez mennyire "mókás". Az ember legyen nyitott ha ismerkedni szeretne, ne takargassa a negatív részeket, ne próbáljon másnak látszani, és most nem tudom eldönteni, hogy Te nem e ezt teszed, csak szándékosan rontasz az összképen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!