Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék így ismerkedni, hogy ezt megírom a srácoknak és onnantól nem válaszolnak?
Úgy látom fairnek, hogy megírom netes ismerkedésnél, hogy eléggé duci vagyok, mert ugye élőben ez látszik, így el tudnak azok kerülni, akiknek nem tetszik ez, de itt nem látszik.
Egyébként járok edzeni, diétázom, igyekszem fogyni meg változtatni,szóval nem vagyok igénytelen magamra, hanem igenis teszek érte.
De amint megírom nekik, hogy duci vagyok, többet nem írnak, bármilyen jól elbeszélgettünk előtte. Ez olyan rosszul esik, kezdem teljesen elveszteni a kedvem, meg reményt, hogy létezik olyan férfi, akinek nem ez az elsődleges dolog...
igaza volt annak, hogy ezt nem jó a fantáziára bízni.
egyszer egy lány azt mondta nekem, hogy nem túl szép.
nos ő a szemüvegességét nem szerette (én imádom), és azt, hogy csak 152 cm magas volt. Én felkészültem valami tényleg katasztrófára, amikor megláttam leesett az állam a pozitív meglepetéstől, 3 évig voltunk együtt... Hidd el, amikor kimondta, akkor eszembe sem jutott, hogy ilyen kicsi a probléma :)
Inkább mutasd meg magad, mert a fantázia nem jó tanácsadó és ahogy írod igazából te sem tudod eldönteni, hogy milyen is az alkatod, lehet, hogy csak te éled meg katasztrófaként a srácok többsége pedig inkább csak egy csinos nőt látna.
Nem vonzó tulajdonság.
Elég duci--> kövér. Nem sok férfinak jön be főleg társkeresőkön.
Ki kell olyat fogni akinek bejön, mást nem tehetsz. Ha nem mondanád el hogy kövér vagy akkor elmennének randira és TALÁN végigülnének veled egyet, de nagy valószínűséggel valamilyen ürüggyel elmennének (nem vicc ez kutatás).
De miért?
Nekem pl szinte édesmindegy, hogy náz ki valaki, amíg ad magára. Ha olyan lenne a személyisége, nem számítana, hogy néz ki... miért olyan fontos ez? Annyira, hogy még azt sem írják vissza, hogy küldjek egy képet, vagy valami...
"a telt meg a molett pedig csak az erősen duci és a kövér eufemisztikus, finomkodó megfogalmazása, inkább nevén nevezem a dolgot."
igen, ezek valójában eufemizmusok, de nem véletlenül találták ki ezeket a szinonimákat
egyébként mennyi idős vagy? legalább egy magasság/súlyt elárulsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!