Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudnék így ismerkedni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék így ismerkedni, hogy ezt megírom a srácoknak és onnantól nem válaszolnak?

Figyelt kérdés

Úgy látom fairnek, hogy megírom netes ismerkedésnél, hogy eléggé duci vagyok, mert ugye élőben ez látszik, így el tudnak azok kerülni, akiknek nem tetszik ez, de itt nem látszik.

Egyébként járok edzeni, diétázom, igyekszem fogyni meg változtatni,szóval nem vagyok igénytelen magamra, hanem igenis teszek érte.

De amint megírom nekik, hogy duci vagyok, többet nem írnak, bármilyen jól elbeszélgettünk előtte. Ez olyan rosszul esik, kezdem teljesen elveszteni a kedvem, meg reményt, hogy létezik olyan férfi, akinek nem ez az elsődleges dolog...

2015. máj. 24. 19:37
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
100%

Ott a válasz a kérdésedben. Pont ezért írod meg, hogy elkerülhessenek azok, akiknek ez nem tetszik.

Küldetés sikeres, el is kerülnek.

2015. máj. 24. 19:39
 2/50 A kérdező kommentje:
1.: de tényleg ilyen szinten mindenki gyűlöli ezt, hogy senki, de senki nem ír vissza? Ez elég elkeserítő
2015. máj. 24. 19:40
 3/50 anonim ***** válasza:

1-esnek igaza van.

Ott a kérdés, ott a válasz.

2015. máj. 24. 19:41
 4/50 To7ka ***** válasza:
Oké oké, de miért nem képes ismerkedős oldalakra mész? De ide is ha kiírod, hogy "Beszélgetne-e valaki duci lánnyal, aki folyamatosan edz, diétázik, és egyáltalán nem igénytelen". És akkor Téged se ér sorra csalódás, és őket se éri meglepetés. Aki kapcsolatot keres, igenis minden joga megvan hozzá, hogy a személyiség mellett a külsőségekben is dönthessen. Hidd el, sok pasi van akit nem zavarna, sőt ezt szeretik (én speciel nem).
 5/50 anonim ***** válasza:

Csa így tovább!

22/F

6/50 anonim ***** válasza:
Szívesen dugnálak
 7/50 anonim ***** válasza:

De bazz, ha ők párt keresnek és nem kell nekik duci akkor minek kellenél nekik??

Leírtad a választ aranyom.

2015. máj. 24. 19:42
 8/50 anonim ***** válasza:

Elsőnek igaza van. Amúgy attól is függ, mennyire vagy az. Nagyon? Kis felesleg van? Gurulsz már? Kilogramm/magasság? Akár képet is küldhetsz priviben, ha gondolod - arccal vagy kitakart arccal. Kíváncsi lennék.

Én mondjuk nem futnék el automatikusan, ha minden más klappolna. Bár biztos, hogy piszkálnálak érte és nem hagynám romlani a helyzetet egy kapcsolatban és nem az esztétika miatt, hanem az egészséged miatt. Valszeg sokat vinnélek túrázni, miegymás. :P Mondom ezt úgy, hogy 40kg+ -t fogytam le...

24/F

2015. máj. 24. 19:42
 9/50 A kérdező kommentje:
Csak elkeserítő, hogy sokan hangoztatják, hogy a belső az elsődleges, meg hogy milyen nehéz barátnőt találni, aztán hiába beszélgetünk el és vagyok állítólag kedves, meg jófej, amint ez kiderül, egy szót sem írnak vissza.
2015. máj. 24. 19:45
 10/50 Interferencia ***** válasza:
Mekkora az a hatalmas minta, amelyből dolgozol?
2015. máj. 24. 19:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!