Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék így ismerkedni, hogy ezt megírom a srácoknak és onnantól nem válaszolnak?
Úgy látom fairnek, hogy megírom netes ismerkedésnél, hogy eléggé duci vagyok, mert ugye élőben ez látszik, így el tudnak azok kerülni, akiknek nem tetszik ez, de itt nem látszik.
Egyébként járok edzeni, diétázom, igyekszem fogyni meg változtatni,szóval nem vagyok igénytelen magamra, hanem igenis teszek érte.
De amint megírom nekik, hogy duci vagyok, többet nem írnak, bármilyen jól elbeszélgettünk előtte. Ez olyan rosszul esik, kezdem teljesen elveszteni a kedvem, meg reményt, hogy létezik olyan férfi, akinek nem ez az elsődleges dolog...
Ott a válasz a kérdésedben. Pont ezért írod meg, hogy elkerülhessenek azok, akiknek ez nem tetszik.
Küldetés sikeres, el is kerülnek.
1-esnek igaza van.
Ott a kérdés, ott a válasz.
De bazz, ha ők párt keresnek és nem kell nekik duci akkor minek kellenél nekik??
Leírtad a választ aranyom.
Elsőnek igaza van. Amúgy attól is függ, mennyire vagy az. Nagyon? Kis felesleg van? Gurulsz már? Kilogramm/magasság? Akár képet is küldhetsz priviben, ha gondolod - arccal vagy kitakart arccal. Kíváncsi lennék.
Én mondjuk nem futnék el automatikusan, ha minden más klappolna. Bár biztos, hogy piszkálnálak érte és nem hagynám romlani a helyzetet egy kapcsolatban és nem az esztétika miatt, hanem az egészséged miatt. Valszeg sokat vinnélek túrázni, miegymás. :P Mondom ezt úgy, hogy 40kg+ -t fogytam le...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!