Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj az olyan lányokkal, mint én?
Utolso vagyok!
Nezelodj neten, esetlg facebookon, de akar meg itt is kiirhatol egy olyan kerdest, amiben talalnal olyan embert akit szinten erdekelnek ezek.
Gratulalok, en is vegeztem mar egyszerre ket iskolat, bar nem egyetemet, de tenyleg minden tisztelem, hogy birod!:)
A sikerhez egyedul penzre lesz meg szukseged,kivanom hogy elo tudd teremteni, sajnos ez a mai vilagban egyatalan nem konnyu! Van ki tamogasson, vagy onerobol kell megoldanod mindent?
Az a baj, hogy nem ismerlek, és ez az oldal most ne a párkeresésről szól :). Ez is egy sablon szöveg mint a többi. Csak fura, hogy sok lány itt sír mikor valószínűleg rengetegen próbálkoznak nála.
Csak az a baj, hogy te típusodat az általatok kedvelt díszpatkányok nem igen veszik számba mert nem könnyű kihasználni mert okosabbak vagytok az átlag szőkített agyú disz3,14-áknál. De sajnos ahhoz nem vagytok elegek, hogy észre vegyetek azokat a tömegből kiknek tényleg számítotok és értékelnek titeket.
28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!