Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok ettől az elmélettől elvonatkoztatni?
Nem próbálkozok, nem kezdeményezek egy nőnél sem, mert úgy vagyok vele, hogy tőlem úgyis van szebb, viccesebb, pénzesebb és hoppon maradnék úgyis, eleve át sem mennék a rostán.
A mai életbe annyira begyűrűzött már a tökéletes külső, a jómód, a versengés, hogy nem látom értelmét beállni ebbe a sorba, mert esélytelen vagyok úgyis.
Nem azt mondom, hogy én vagyok a világ rondája, lyukas cipőben, szakadt rongyokban sem járok, de lépten nyomon felbukkannak a gazdagabbak, jobb genetikájúak. Lassan 28 évesen pedig már abban a korban vagyok, hogy a velem egykorúak közül nem mindenki a gazdag háttérnek köszönhet mindent. Persze ezzel nincs baj, nem vagyok irigy, mert nekem is megvan mindenem lényegében, de értitek. Nem vagyok egy trófea, akivel fel lehet vágni... Kinek kellenék én?!
Terelem a témát magamban, de eltemetni nem tudom és fel-feltör néha. Egyébként jól vagyok egyedül is. A szingliség pozitív oldalát nézem, de ennyi idősen azért szerintem normális, hogy vágyom egy nőre, szerelemre stb.

Talán ne az olyan nőkről álmodj akiknek ez kell!
Van egy csomó kövérkés nő bajban, 1 kisgyerekkel egyedül. Segíts neki nevelni a gyerekét és akkor elfogad.
Köszönöm, de akkor inkább maradok egyedül!
Csinos, szép nő sem kellene gyerekkel...

Miért abból indulsz ki, hogy a párkapcsolat célja felvágni a pároddal? Miért nem opció az, hogy egymást szeretve együtt élni?
Ez a sírás, amit ide leírtál, szörnyü. Az én fogatlan, zsíros hajú (egyébként nagyon jószívü és kedves) barátnöm huszonéve férjnél van. Együtt nöttünk fel, és elöbb megtalálta a párját, mint én. Nyilván tudta, hogy melyik ligában játszik, a férje is hasonló kinézetü, van három gyerekük, szépen élnek.
Az a baj, hogy saját magadnak sem kellesz, így ne csodálkozz, ha másnak se. Neked nagyon gyorsan szakemberre lenne szükséged.
Opció az együttélés szeretetben, csak addig el kellene valahogy jutni.
Másik dolog pedig az, hogy most már a nők választják ki maguknak azon egyéneket, akikkel el tudnák magukat képzelni és mindent meg is tesznek érte, hogy megszerezzék. A kezdeményezést ma már nem a férfiak teszik meg. Ezt látom én.
Holtbiztos, hogy minden nő körül rajzanak a hímek, egy átlag férfi miben tűnne ki...

"egy átlag férfi miben tűnne ki..."
Azzal tűnik ki, hogy tetszik, míg a többiek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!