Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy sok fiatal nő nem tud elvonatkoztatni a tanulmányoktól? Nem az lenne a lényeg hogy miután észrevettük egymást, valamit kezdjünk is a helyzettel?
Minek kell erőltetni ezt a társadalmi pozíciós butaságot? Én nehezen tudom elhinni hogy a nők inkább bevállalnak egy unalmas társat, de legalább jó keresettel rendelkezik.
Szokták még emlegetni hogy nincs közös téma ha nagyok a társadalmi különbségek, ez is milyen már?

Szerintem nem a tanulmányok a mérvadóak.
Lehet egy diplomával rendelkező egyén is h*lye, és lehet egy szakmunkás okosabb, mint amilyennek a papírja alapján gondolná az ember.
Abban lehet valami, hogy más társaságban mozog a két oldal, de az sem gond feltétlenül, ha megvan a nyitottság mindkét oldalról.
Egyébként a neveltetésen is rengeteg múlik. Meg a berögzült, családtól hozott mintákon, eszméken.
Nem mindent lehet sajnos felülírni, és ez sokszor hosszú távon ütközik inkább ki.

Elöször is nem a tanulmányok miatt van ez, hanem egyszerüen létezö jelenség.
Másodszor a pénz nem minden, hiába keres valaki rengeteget, ha közben buta, müveletlen. Az együttélésnél nagyon lényeges, hogy legyen közös érdeklödés, különben nem müködik.

Elmondanám az a diploma nem jelent semmit.
Józan paraszti ész százszor többet ér.

Szóval benned van előítélet igazából, hogy mivel diplomás majd úgyis lenéz?
Engedd el. Ha meg sem próbálod már veszítettél.
Ha megpróbálod még mindig elsülhet jól is. :)
Ezt csak a félelem miatt gondolom így :)

Felesleges ezen aggódni.. ha felszínes, és papír alapján ítél, akkor amúgy is kár rá időt pazarolni. Papír nélkül is lehetsz intelligens és érdekes.
A többit meg az idő eldönti. :)
No para! ;)
(#2 és #7 voltam)

Top nőért tanulni kell, ha nem akarsz, ott vannak az átlagos csajok.
Minél nagyobb a különbség végzettségben, annál kisebb az esély a jó kapcsolatra.
Keress egy 8 általánost, vagy szakmunkást végzett nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!