Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt mar veletek olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar veletek olyan hogy egy fajdalmas szakitas utan a kovetkezo partnerben annyira az exed lattad, hogy nem birtal elvonatkoztatni es ezert nem jottel ossze vele?

Figyelt kérdés
Pedig hat szerencsetlen nem is biztos hogy olyan volt mint az exed, meg az egy tok mas ember, de annyira raprojektaltad az exed, hogy nem birtad elfogadni, ugyanolyan erzes volt iranyaba ( szakitos, elengedos) mint az exed fele, pedig hat nem is ismerted meg ezt az uj embert?

2022. ápr. 25. 17:53
 1/4 anonim válasza:
100%
Én sok olyan pasit látok, aki úgy néz ki, mint a volt főbérlőm. Azonnal kiráz a hideg és szívrohamot kapok. Még jó, hogy nem az esetem a típus 😀
2022. ápr. 25. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Nálam forditva volt.

Azert jöttem vele össze mert hasonlit az exre, a kedvemért ő is a szemébe lógatta a tincset is ahogy az exem. Imádtam benne ezt is hogy nem frusztrálja az hogy az exem látom benne és tetszik.

Boldog 4 évünk volt. Aztán megcsalt. Vége.

Na ebben nem hasonlitott az exre. Az exem nem csalt meg.

2022. ápr. 25. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Volt
2022. ápr. 25. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:

A hasonlóságuk vonzott, viszont jellemre nem voltak annyira hasonlóak, hogy ez motivált volna.

Szerencsére mára már sikerült ezeket a preferenciákat elhagyni.

2022. ápr. 25. 22:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!