Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elriasztana, ha egy nőnél azt olvasnátok Tinderen a bemutatkozás részben, hogy jogosítvány nélküliek kizárva?

Szerintem írd bele másképp. Például, hogy szereted a hosszú kirándulásokat autóval, amikor felváltva vezettek. Vagy bemutatás alatt kérdezz rá, hogy van-e jogsija.
Amúgy milyen vicces, hogy annak ellenére, hogy ma már alap sok munkahelyen is, hogy legyen jogosítványod, és ilyen tré tömegközlekedés mellett nem igen lehet boldogulni autó nélkül, még mindig tabu a társkeresés során erre rákérdezni. Pedig a saját életét nehezíti meg, aki olyannal kezd, akinek nincs jogsija. Ráadásul egyre drágábban lehet megszerezni, tehát ha eddig nem jött össze, ez után még annyira se fog.
Miközben azt viszont nem gáz megkérdezni, hogy a nő borotválja-e a puncit, és mennyire szereti az orális szexet. Azt leírni nem gáz, hogy milyen irányból hogy dugná meg, ha ott lenne. De azt igen, hogy milyen szívesen elutazna vele egy hosszú hétvégére kocsival, ketten felváltva elvezetnek 5-6 óra alatt a horvát tengerpartra. Vagy bejárnák az Alpok legszebb útjait. De neeeem, az túl intim, mit képzel a nő magáról, hogy követelőzik.
Amúgy nekem is fontos, hogy legyen jogsija a pasinak. Sőt az is, hogy szeressen vezetni. De még az is, hogy mikor írom, hogy megyek hétvégén virágföldet venni, akkor ne azt írja, hogy jó szórakozást, hanem azt, hogy ne cipekedj, majd én elviszlek, aztán kipakolom neked.
De ma már ez egyáltalán nem természetes. Ma az a normális, hogy összefutunk dugni, az meg ugye ingyen van.

Colt pasim akinek nem volt jogsija
Baromi faraszto volt h mindig en vezettem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!