Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 33 éves nőként gyakorlatilag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 éves nőként gyakorlatilag lejárt az időm?

Figyelt kérdés

Azt tapasztalom, hogy azok a 35-43 közötti férfiak, akik úgymond jó partik (külső, egzisztencia stb.) kivétel nélkül 30 alatt keresnek barátnőt maguknak, ami érthető is.

44 és 48 közötti férfiak, akik még nem házasodtak meg általában nem is akarnak, vagy okkal nem (pl. alkoholproblémák, munkanélküliség stb.) keltek el.

48 felett pedig már nekem túl sok.

Mindezt mondom úgy, hogy sosem voltam házas, nincs gyermekem, van munkám, saját lakásom, egzisztenciám.

Lejárt az időm?

tegnapelőtt 19:11
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
Megnéztem, egyrészt ez nem teljesen ugyanaz az ábra. Másrészt elolvastam és ez kifejezetten egy meddőségi kezelést igénybevevőket vizsgált a kutatás, nagyon messze nem reprezentatív. Meddőségi kezelést általában azok vesznek igénybe, ahol alapból van gond és az értelemszrű, hogy ezek fiatalabban jobban kezelhetőek. A férfi termékenységet ez a kutatás nem is vizsgálta, szóval az ábra azon része még mindig forrásra vár.
tegnap 00:01
 42/55 anonim ***** válasza:
61%
Még mindig nem mondtál arra semmit, hogy honnan veszed, hogy a nőd majd szül neked két gyereket? Függetlenül attól, hogy biológiailag képes lesz rá. Én is képes vagyok, de max egy gyereket vagyok hajlandó világra hozni (ha egyáltalán) és a számok is azt igazolják, hogy így van ezzel a magyar nők többsége. Innentől kezdve egy nő nem úgy fog gondolkodni, hogy max 30 évesen meg kell találnia a párját, mert azt az egy gyereket bőven lesz ideje megszülni. De meglepődnél hányan élnek úgy, hogy szeretnének egy gyereket, de ha kicsúsznak az időből akkor sincs tragédia, mert így legalább a gyerekre fordított időt, energiát és rengeteg pénzt magukra tudják fordítani. Szóval szerintem vegyél vissza a kis arcocskádból, mert örülhetsz, ha egyáltalán találsz olyan nőt, aki egy gyereket hajlandó lesz szülni neked. Addig amíg nem te fogod megszülni, szoptatni, éjjelente felkelni hozzá, addig nem te döntesz arról hány gyereked lesz.
tegnap 00:01
 43/55 anonim ***** válasza:
73%

Le. Én is 33 lettem. Leugrunk valahonnan együtt? 😄

Amúgy nem járt le semmi.

Itt ilyet ne kérdezz...a sok kangörcsös nőt se talál 45 évesen, nemhogy 30 éveset.

tegnap 00:03
 44/55 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy járt le. Főleg ha nincs gyereked és jól nézel ki akkor kapós is lehetsz.
tegnap 00:12
 45/55 anonim ***** válasza:
94%
42F vagyok, eszembe se jutott, hogy huszonéveset keressek (mint ahogy itt többen írták).
tegnap 07:12
 46/55 anonim ***** válasza:
94%
48f vagyok, negyven fölötti nők tetszenek.
tegnap 07:21
 47/55 anonim ***** válasza:
95%
Nem érzem lefőttnek a kávét. 36 vagyok, ugyan házasságban élek, de úgy érzem bármikor akaszthatnék magamnak valakit. Nem vagyok egy bányarém, bár modell se, de szerintem tudnék egy normális hapit szerezni. Sok ffi kollégám van, kapok rengeteg bókot és volt aki hajtott is rám, ha facér lennék és engedtem volna, az irodában megb*sz. 40es közepén járt, sportos, kapós fickó volt.
tegnap 07:54
 48/55 anonim ***** válasza:

Nem gondolnám. Ha esetleg nem vállalsz gyereket, akkor sem dől össze a világ.

Mentális problémával küzdő vagy utánfutós emberrel (elvált, van X gyereke) pedig nem feltétlenül érdemes kezdeni.

tegnap 08:12
 49/55 anonim ***** válasza:
Nekem vonzó lenne egy 33 éves nő és csak 37 vagyok. Viszont anyagilag messze nem vagyok szerintem azon a szinten, amit te elvársz, bár esélyes, hogy most külsőleg se.
tegnap 08:52
 50/55 anonim ***** válasza:
Dehogyis! 50 év felettiek, sőt pont a minap láttam egy videót, ahol 65 év körüli cuki párost interjúvoltak meg és 1 éve vannak együtt. Tiszta cukik voltak, ahogy nyilatkoztak egymásról.
tegnap 12:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!