Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem olyan fontos a férfiaknak hogy a nőnek jó egzisztenciája legyen mint a nőknek? Férfiak! nem lenne egyszerűbb az életetek ha a nőnek sok pénze lenne?

Figyelt kérdés
tegnap 14:42
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

9: És a gyerek is 70-80 millió mai értékén alsó hangon.

Ebben is részt kell vennie a férfinak.

tegnap 15:33
 12/34 anonim ***** válasza:
22%

9 sok embernek ennyi a fizetése. Még mindig jobb, mindha 200-at kapnál.

Én 22 évesen szültem (dolgoztam előtte meg tanultam) és hiába csak 22 voltam gondoltam mindenre is és úgy vállaltam, hogy igyekeztem a legtöbb helyzetre felkészülni.

Mondjuk én a jég hátán is megvagyok tipus vagyok.

tegnap 15:33
 13/34 anonim ***** válasza:
79%

10: Elmehet a férfi is GYED-re már elég rég.

A 2. évtől reálisabb.

tegnap 15:34
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

A gyes/gyed zsebpénz, abból nem fog megélni a család. Eleve maximalizálva van, mindegy mennyit keres amúgy a nő.

tegnap 15:35
 15/34 anonim ***** válasza:
27%

"És az egész társadalom mennyivel másabb helyzetben lenne, ha nem 99% férfi vezetné, hanem 60% nő."

Én nem látom, mitől lenne bármiben is jobb a világ, ha a végletekig korrupt Orbán Viktorok helyett végletekig korrupt Lévai Anikók vezetnék.

16/34 anonim ***** válasza:
40%

Én nem vetítem rád, mivel nem általánosítottam. Van rengeteg valóban rendes, nagyon jó anyuka, meg rengeteg olyan nő, aki tényleg tisztességes, számít neki a munka, esetleg még a karrier is. Csak közben az ő megbecsülésükön is élősködve, sokak szemében őket is lejáratva megjelent egy nagyképű és hazug rétege a nőknek, aki tényleg hasonló "elvek" alapján élnek, mint a 4-es kommentben. Csak azt lesik nekik miből mennyi jusson, lehetőleg munka nélkül, és össze vissza köpönyegforgató módon elhazudnak bármit, akár 180 fokos váltásokkal ha kell. És hát merem remélni hogy a normális nők (mert akadnak azért még bőséggel, én is ismerek sokat) azok kivetik az ilyen élősködő, hazug nőket maguk közül.

Viszont itt az oldalon olvasgatva néha már nem tudom mit higgyek a jelen kor kapcsán. Nagyon sokszor láttam, hogy a problémás nőket is ezerrel bevédi sok itteni nő. És hangsúlyozom, én ugyan nem általánosítottam abban a kommentben, de sokan mások valószínű pontosan az ilyen nők miatt is általánosítanak más nőkre. Szóval remélem eljön majd az az idő, ahol egyre több nő látja ezt meg, és már nem zár össze ezekkel az alja, hazug és álszent nőkkel pusztán a nemük alapján, hanem az érdemei és tettei szerint áll majd hozzájuk.

17/34 anonim ***** válasza:
56%

"10: Elmehet a férfi is GYED-re már elég rég. A 2. évtől reálisabb."

Ez oké, de addig is élni kell valamiből.

18/34 anonim ***** válasza:
9%
17: Ha a nő olyan jól keres, akkor mi a probléma?
tegnap 15:46
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

16-os, én értem hogy ez egy létező jelenség, de az én kommentemre reagálva elég személyeskedőnek tűnt, pláne úgy, hogy a kérdéshez is csak halványan kapcsolódik, emiatt szerintem joggal tűnt az n+1. nőket szidó kommentnek.

És értelemszerűen mi is tartalékolunk a gyerekre és ha minden kötél szakad, egyedül is megoldom, akár abból a 300 gyedből. De azért az életet nem a legrosszabb forgatókönyvre szeretném optimalizálni. Én szeretek mindent megélni egészében. A munkámat, diplomáimat is teljeserővel csináltam és ha anya leszek, azt is teljes erővel zseretném csinálni és nem fél év után visszamenni dolgozni, hogy a 6 hónapos csecsemőt nevelje más. Igen, ha muszáj, hát muszáj, de azért jó lenne nem így élni. Ehhez viszont az kell, hogy a férfi is keressen viszonylag jól, hogy a 300-as gyed, majd kicsit kevesebb gyessel együtt is értelmes életszínvonalon tudjunk élni.

tegnap 15:47
 20/34 anonim ***** válasza:
79%
18-as, az hogy azért elég durva lenne, ha a nő hordja ki, szüli meg, kockáztatja az egészségét, neveli a gyereket és még a pénzt is ő spórolja össze előre, hogy a férfinek aztán nehogy bármit tennie kelljen a család érdekében.
tegnap 15:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!