Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Található még a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Található még a mai világban barátnő jelölt akinél nem ez a három dolog a döntő?

Figyelt kérdés

1,férfi külseje (legyen vékony)

2, iskolàk megléte

3, pénz (kizárja a melós réteget a mondjuk 500 ezer nettó alattiakat)

febr. 8. 09:20
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/153 anonim ***** válasza:
100%

Egy idősebb nővel mi a baj? Lehet, hogy a személyisége csodálatos és élvezted volna a társaságát. Saját bevallásod szerint aszexuális vagy.

febr. 8. 11:54
 62/153 anonim ***** válasza:
56%
Én meg ha top modell lennék, szóba se jöhetne 195 alatti, nem milliárdos faszi. De én sose leszek top modell, te pedig sose leszel se adonisz se milliárdos.
febr. 8. 11:59
 63/153 A kérdező kommentje:

61

Akkor sokkal fiatalabb voltam. 25 éves. És a nő 45-50 körül járt. Mai életszakaszomban már nem zavarna ha 40 mondjuk a nő.

62

Ez a te felszínes szegénységi bizonyítványod.

febr. 8. 12:01
 64/153 anonim ***** válasza:

Tehát majdnem 40 évesen nem zavar, ha a nő is 40. Értem. Ezt te engedménynek szeretnéd beállítani?

Mivel volt más az élethelyzete? Volt stabil egzisztenciája? Nem a bulikat volt az élete?

febr. 8. 12:04
 65/153 A kérdező kommentje:

64

5 év az nem majdnem negyven. Vicces vagy.

febr. 8. 12:07
 66/153 anonim ***** válasza:
100%

+5 év, ami jó lesz oda 4-nek is.

Akkor úgy kérdezem, hogy most összejönnél egy 10 évvel idősebb nővel, ha a személyisége jó?

Illetve aszexuális férfiként miért tartod ennyire fontosnak a nők külsejét?

febr. 8. 12:09
 67/153 anonim ***** válasza:
100%
Persze, itt mindenki hülye csak te vagy helikopter? Akkor mégis miért van az hogy szinte mindenki képes társat találni csak te vagy egyedül? Talán elviselhetetlen a személyiséged? A fene se akarna úgy élni, hogy csak dolgozik és kuporgatja a szánalmas forintjait amit a szar gyári melójából gürcölt össze.
febr. 8. 12:10
 68/153 A kérdező kommentje:

67

5 plusz év a nő javára még belefér. De 10 már nem. Olyan érzésem lenne mintha az anyukàmmal lennék. Zavaró lenne.

febr. 8. 12:13
 69/153 A kérdező kommentje:

67

Nem mondtam ilyeneket. És nem hiszem el hogy gyakorin is én lennék az egyetlen egyedülálló😀

Nem vagyok gyári melós. És mint az egyik válaszban írtam hogy idén kétszer utazok külföldre. Ha lenne hasonló érdeklődési párom , akkor sok helyet szeretnék megnézni. Igen együtt össze gyujtogetnénk rà.

febr. 8. 12:16
 70/153 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül maradsz te még sokáig.
febr. 8. 12:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!