Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Található még a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Található még a mai világban barátnő jelölt akinél nem ez a három dolog a döntő?

Figyelt kérdés

1,férfi külseje (legyen vékony)

2, iskolàk megléte

3, pénz (kizárja a melós réteget a mondjuk 500 ezer nettó alattiakat)

febr. 8. 09:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/153 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen nők, de mi már rég férjnél vagyunk.
febr. 8. 10:33
 22/153 anonim ***** válasza:
82%
Rengeteg normális nő van, de nektek topmodell kellene ingyen. Majd 50 körül rájössz, hogy elcseszted.
febr. 8. 10:40
 23/153 A kérdező kommentje:
Nem kell se túl fiatal se topmodell. Csak egy kedves , értelmes , barátságos, normál testalkatú nő. Akivel lehet jövőt együtt tervezni. Meglehet szerezni dolgokat. És nem azt várja hogy a férfi előre rendelkezzen egy 150 milliós kertes házzal meg Audival.
febr. 8. 10:44
 24/153 anonim ***** válasza:
92%
De te sem vagy normál testalkatú, hanem BMI szerint túlsúlyos vagy. Amíg ezt nem fogadod el, nem fog változni semmi. Kell a fenének 150 milliós ház, majd ketten együtt megdolgozunk érte, de azért valami értelmezhető fizetése legyen már.
febr. 8. 10:49
 25/153 anonim ***** válasza:
78%
23. Úgy látszik sokkal könnyebb ezt hajtogatnod, mint hogy a szinteden keresgélj és normális legyél.
febr. 8. 10:52
 26/153 anonim ***** válasza:
91%
Maradjál kérdező. Én 24 évesen jöttem össze parommal. Anno mindketten gyárban dolgoztunk átlag fizuért. Közösen fizetve egyből albérletbe költöztünk. Csomó ilyen csóri ismerősöm van párkapcsolatban. Szerintem kicsit magadban is keresd a hibát. Lehet az egyéniségeddel van baj, vagy túl magasra teszed a lécet. Itt ahol én élek pl nincsenek ezekben a falvakban 150 millás házak és újszerű Audit is ritkán látok. Mégis rengeteg család él körülöttünk. Vajon ez hogy lehet? Ja mindjárt jön a válasz, hogy proli dolog falun élni...
febr. 8. 10:53
 27/153 A kérdező kommentje:

24

Milyen értelmezhető fizetése? A legtöbb hétköznapi munkás férfi 300 ezer körül keres. Én 400. Szóval még az sem mondható hogy minimàlbéres lennék. Jah hogy a friss diplomás lányokat akiket az utcán megkérdeznek és 1 Misis alapokat emlegetnek ? Ahhoz persze kevés a 400. De az élet nem azt igazolja hogy olyan sokat keresnének milliókat Magyarországon.

febr. 8. 10:54
 28/153 A kérdező kommentje:

26

Az életem tenném rà hogyha nem is a pénzbeli rajtengedélyt, de valamit teljesített az akkori partnered a gyárban. Menő volt, jóképű és magas? 70 kg vékony vagy szálkàs izmos? 🤔

febr. 8. 10:56
 29/153 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem minden nap ötször kiírhatod ugyanezt a kérdést. Akkor se lesz csajod. Nekem nem baj.
febr. 8. 10:58
 30/153 anonim ***** válasza:
64%

Hát én mondjuk diplomás vagyok és így megkeresem az 500 nettót és ez csak felfelé fog menni, ha több tapasztalatom lesz, szóval igen, nekem kevés az s hogy melós, meg a 400 nettó is. De nem is én vagyok a szinted.

De arra válaszolj, hogy miért vékony nőt keresel ha te nem vagy az?

febr. 8. 11:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!