Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Található még a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Található még a mai világban barátnő jelölt akinél nem ez a három dolog a döntő?

Figyelt kérdés

1,férfi külseje (legyen vékony)

2, iskolàk megléte

3, pénz (kizárja a melós réteget a mondjuk 500 ezer nettó alattiakat)

febr. 8. 09:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/153 anonim ***** válasza:
26%
26-os vagyok. Ő 175 cm magas, 90 kg. Ráadásul akkor ő nős is volt. Elárulom mivel csábított el: a kedvességével, törődéssel. Nem az a siránkozós vénasszony típusú nyomi, mint te.
febr. 8. 11:02
 32/153 A kérdező kommentje:
Szerintem aszexuàlis lehetek. Nem akkora tragédia.
febr. 8. 11:03
 33/153 anonim ***** válasza:
Ha meg nem akarsz baxni, akkor minek kell nő?
febr. 8. 11:03
 34/153 A kérdező kommentje:

30

Nincsenek szintek.

Pár diplomást és szimpla érettségist kellene IQ teszt alá vetni. És az eredménytől függően lehetne utána kategóriákròl dönteni.

febr. 8. 11:05
 35/153 anonim ***** válasza:
100%
Oké, akkor ha nincsenek szintek, akkor én ezentúl csak a 190 centis olasz macsókra fogok hajtani. Hiszen nincsenek szintek, örülök hogy ezt tőled megtudhattam.
febr. 8. 11:07
 36/153 A kérdező kommentje:

31

Kamu.

Ez olyan mint amikor pl valami zenei témában vitatkozunk egy Olasz emberrel. A vita során a neten utána nézz. Rájön hogy ebből már nem jön ki nyertesen mert ő emlékezett rosszul. De akár még órákig folytatja a vitát és kikerüli a konkrét infókat. Aztán tiltás vagy akármi. Lényeg sose fogja elismerni hogy tévedett.

febr. 8. 11:08
 37/153 anonim ***** válasza:

Nekem pl a 80-90 rendben van, ha valóban láthatóan izmos is és minimum 175-180 ehhez a súlyhoz. No meg persze tetszik is nekem, mert hiába jó a teste, ha a stílusa, szaga, feje taszít.

Én 168-72 vagyok jelenleg fogyóban, mert engem zavart a túlsúly.

A fizetéssel nem lenne bajom, ha várhatóan fog még nőni. Mert gyerek mellett nem lesz mindegy sajnos, főleg a folyamatos inflációt nézve és én határozottan akarok majd gyereket. Jelenleg 430-at keresek, de nálunk folyamatosan emelnek a ledolgozott évekkel, illetve nem derogál váltani, ha kell.

Az nem zavar, ha nincs palota, meg drága kocsi, de legyen egy önálló élete (akár albi) és egy olyan autója amivel nem rohangál hetente szerelőhöz, megbízható, normál állapotú.

Az iskolázottság necces. Ha ő és a baráti, munkatársi (munka) köre értelmes (értelmiségi), akkor nem lenne gond. Ismerek szakmunkásokat, (pl. kőmüves, víz és gáz szerelő) akik simán megfelelnének nekem, mert kifejezetten értelmesek, jól el tudunk beszélgetni és nem a "magyar melós" mintapéldànyai se kommunikáciban, se életstílusban.

Emellett az is kizáró ok lenne, ha a 100. senki a munkahelyén és ezért nyíg, de nem változtat. Nem tudok mit kezdeni az olyan emberekkel, akik nem érzik jól magukat ott, ahol vannak, de véletlen se mozdulnának el onnan.

Hogy röviden összefoglaljam, biztos, hogy van olyan, akinek megfelelnél, a kérdés, hogy ő is megfelelne-e neked, illetve, hogy találkoztok-e valaha. Az, hogy itt vagy és kérdést teszel fel (amiből azért csöpög a GYK hangulat) arra enged következtetni, hogy nem találkozol ilyennel. Vagyis, vagy nem jó helyen keresgélsz, vagy azért ennél lényegesen többet vársz el és a kereslet és kínálat nagyon nem találkozik. A "gonosz a világ" életérzés helyett érdemes végig venni, miért lehet a kialakult helyzet és mit lenne érdemes változtatni.

Tudod, csak a hülye hiszi, hogy, ha mindent ugyanúgy csinál egyszer majd más eredményt kap.

febr. 8. 11:08
 38/153 A kérdező kommentje:

33

Nem csak a szexről szól egy kapcsolat. De amúgy nem azt írtam hogy soha nem lenne kukizas. Csak hogy ha nincs évekig ? Az sem jelent nekem semmit.

febr. 8. 11:09
 39/153 A kérdező kommentje:

35

Szomorú hogy ilyen a hozzàlàsod az élethez.

Mintha egy náci halàltaborban lennél a válogató orvos. Hogy yx megy balra és dogoljon meg, xc jó lesz kiséretekhez, xv meg menjen kényszer munkára mert jó a terherbítàsa

Te az embereket megítéled a külseje , vagyoni helyzete és iskolai végzettsége alapján. Undorító

febr. 8. 11:12
 40/153 anonim ***** válasza:
89%
Figyelj kérdező. Te mindenkivel vitázol és nem ismered el senki igazát. Elmerülsz az önsajnálatban. Ha nem változtatsz ezen, te is egyedül maradsz életed végéig, mint sokan a hozzád hasonló elkényeztetett, nagyravágyó pasikák. Egészségedre. Lehet vissza szájalni, rosszindulattal fröcsögni, de ez az igazság.
febr. 8. 11:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!